Idol 2023 marknadsföring banner

Viktor Frisk avslöjar nya kärleken – första orden om lyckan

01 jul, 2020 
Viktor Frisk
Viktor Frisks kärleksliv är ett ämne som det flitigt spekuleras kring.
Nu avslöjar han i en intervju med Hänt att han funnit någon som får hjärtat att slå lite extra.
– Vi träffades på Tinder faktiskt. Det känns så bra, säger Viktor till Hänt.
Annons
Allt du vill veta om Viktor Frisk
Allt du vill veta om Viktor Frisk

Viktor Frisk, 25, är ena delen i succéduon Samir & Viktor. Tillsammans har han och Samir Badran under årens gång haft en raketkarriär med flertal hits. Under fredagen släpper de sin nya låt Vad sa du att du hette vilket är en låt som Viktor menar kommer vara i samma genre som duons musik var när de för flera år sedan började.

– Idén bakom låten handlar om att man står och spanar in någon hela kvällen och sen vid kvart i fem så kommer man på att det vore kanon att gå hem med den här personen, säger Viktor Frisk.

Brukar du också ragga vid kvart i fem?

– Jag tror alltid att det kan spegla något i ens egna liv. Ja alltså det ska man väl inte sticka under stolen med att det har hänt en och annan gång. Klockan är kvart i fem, man är lite sugen och vill gå hem, säger Viktor och förtydligar att det inte måste ha en sexuell mening utan även kan handla om en efterfest.

Viktor Frisks nya kärlek

Ett ämne som varit hett bland fansen är hur Viktors kärleksliv egentligen ser ut. Det har spekulerats hejvilt om vem som skulle komma att vara den som fångat Viktors hjärta. Under en frågestund på Instagram story förklarade Viktor nyligen att han träffar människor men inte på ett djupt plan och därför inte heller dejtade någon för tillfället. Men för Hänt avslöjar han nu att han faktiskt har funnit kärleken.

Annons

– Det finns alltid så mycket spekulationer men nu kan jag säga iallafall att ja jag träffar någon men det är väldigt nytt, säger Viktor till Hänt.

– Vi träffades på Tinder faktiskt. Det känns så bra men jag har lärt mig att man inte ska slänga sig in i någonting förhastat utan jag vill bara ta det så chill det bara går.

Är ni i ett förhållande eller vilket stadie är ni i?

– Vi är fortfarande lite i dejtingstadiet.

”Visste inte vem jag var när vi träffades”

Efter sex år i turnébussen med Samir blir detta en sommar som ska tillbringas annorlunda. I år har han fått en helt annat möjlighet att tillbringa tid med nära och kära samt varva ner efter de hektiska jobbåren.

– Jag har hittat ett inre lugn och det känns soft, säger han.

Men vem är då den mystiska personen som fått Viktor Frisk på fall? I nuläget vill Viktor hålla kärleken hemlig men det visar sig att personen inte hade koll på Viktors succékarriär trots att han förutom musiken synts i flera stora tv-program som Melodifestivalen och Let’s dance.

Annons

– Det är någon som är långt utanför det jag håller på med. Jag kan säga någonting som är kul, personen visste inte ens vem jag var när vi träffades. Det kändes hur bra som helst!

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons