Viktor Frisk bryter tystnaden om mystiska kärlekslivet

Viktor Frisk
Vid årsskiftet avslöjade Viktor Frisk att han dejtade en speciell person – men sedan dess har han inte kommenterat relationen igen.
Nu bryter artisten tystnaden om kärlekslivet.
– Jag är en rätt speciell individ, skriver han.
Annons

Artisten Viktor Frisk, 25, blev känd för svenska folket genom sina sociala medier-kanaler. 2014 träffade han tv-profilen Samir Badran, 30, i samband med en fitnessgala i Göteborg och strax därefter bildade de popduon Samir & Viktor. Sedan dess har de varit med i Melodifestivalen flera gånger samt levererat flera hits, som bland annat Bada naknaShuffla och Odödlig.

Annons

Efter att Samir drabbades av utmattningssyndrom har framtiden för Samir & Viktor varit oviss. För ett par veckor sedan återförenades de efter en längre paus och släppte då låten Karantän tillsammans med den norska artisten Tix. Om bara ett par dagar släpper Viktor Frisk dessutom sin första egna låt, vilket han avslöjade i ett inlägg på Instagram nyligen.

Viktor Frisk och romansryktena

När det kommer till privatlivet har Viktor genom åren varit ganska hemlighetsfull. Vid årsskiftet bröt han tystnaden om sitt dejtande och avslöjade då att hans hjärta slog lite extra för en person.

Annons

”Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”, svarade han under en frågestund på Instagram.

Efter uttalandet har Viktor inte kommenterat relationen ytterligare. Det har dock cirkulerat mängder av romansrykten kring honom. Fansen har ställt frågor om hans relation med bland andra Margaux Dietz, 29, och Martina Haag, 55. Viktor har dementerat att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan dem.

Nya beskedet om kärlekslivet

Under en ny frågestund på Instagram väljer Viktor Frisk att återigen öppna upp sig om sitt kärleksliv. Efter att en följare frågat ifall han dejtar någon just nu svarar han:

”Nej faktiskt inte. Jag är en rätt speciell individ så jag har mina perioder. Nu är jag inne i en period då jag bygger upp mig själv, hittar ett lugn och jobbar med självutveckling. Där platsar just nu ingen annan att ge en del av sig själv till. Svårförklarat sorry”, skriver han.

Annons

Men helt ensam är inte Viktor Frisk ändå.

”Enkelt svar: Klart jag träffar människor men inte på djupet”, avslutar han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…