Elene Belles sorg på bröllopsdagen – efter makens tragiska död

Elena Belle

Det är nästan ett år sedan Elene Belles make föll ihop och tragiskt gick bort i en hjärtinfarkt.
För någon dag sedan skulle det varit parets bröllopsdag och nu väljer Hollywoodfrun att berätta om sorgen och saknaden.
”Du kommer alltid vara älskad, saknad och ihågkommen”, skriver hon på Instagram story.

Hollywoodfrun och modellen Elena Belle, 35, har haft ett väldigt tufft 2020 på många sätt. Det var i mars som den tragiska händelsen inträffade som ändrade hela Elena Belles liv. Hennes make Michael Theanne gick ut på en hajk i närheten av parets hem och kom aldrig tillbaka. Plötsligt drabbades han av en massiv hjärtattack och kollapsade. Ambulans var snabbt på plats men Michael Theannes liv gick inte att rädda utan han avled endast 45 år gammal.

Det tragiska dödsfallet chockade Michael Theannes familj, vänner och även musikbranschen då han arbetade som en välkänd musikmanager till många kända dj:s, bland annat Steve Aoki.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Hollywoodfruns beslut efter plötsliga dödsfallet

Efter makens död har Elena Belle flera gånger uttalat sig om den sorg som drabbat henne och dottern Luna, 3.

”Jag är fortfarande i chock. Man visste att han hade högt kolesterolvärde men inte att han kunde dö av det. Och absolut inte i den här åldern”, har Elena Belle skrivit i ett mejl till Aftonbladet tidigare i år.

Hollywoodfrun beslutade efter det plötsliga dödsfallet att flytta från hemmet som tidigare var parets gemensamma. Elene Belle har förklarat att hon inte klarade av att bo kvar i den stora lyxvillan på grund av alla minnen de skapat tillsammans och det faktum att hon inte kände sig trygg i det stora huset helt själv med dottern. Istället valde hon bosätta sig i en lägenhet med övervakning dygnet runt.

LÄS MER: Elene Belles familjebeslut efter tragiska dödsfallet

På sociala medier har Elene Belle valt att vara väldigt öppen med sorgen och hur hon kämpar vidare framåt för sin och dotterns skull.

– Jag saknar honom varje dag, han lämnade ett stort tomrum. Han hade en stor personlighet så det märks verkligen att han fattas, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Elena Belles hjärtskärande ord om sorgen

Hollywoodfrun och maken gifte sig 2016 på paradisön Bora Bora. Och för några dagar sedan var deras första bröllopsdag efter Michael Theannes död.

På årsdagen valde Elena Belle att dela med sig om den svåra tiden hon gått igenom efter makens tragiska död.

”I dag skulle ha varit vår bröllopsårsdag. Jag kan inte förstå att det nästan är ett år sedan du lämnade den här världen”, skriver hon i en Instagram story och fortsätter:

”Du kommer alltid vara älskad, saknad och ihågkommen”.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT/Instagram

LÄS OCKSÅ: Elena Belle öppnar upp om svåra kampen efter dödsfallet

LÄS OCKSÅ: Elena Belles rädsla efter maken Michael Theannes hastiga bortgång