Elena Belles löfte till dottern efter Michael Theannes död

Elena Belle

I våras var hela världen i chock efter att musikproducenten Michael Theanne avled i en massiv hjärtattack – bara 45 år gammal.
Efter sig lämnade Michael hustrun och Svenska Hollywoodfruar-profilen Elena Belle och dottern Luna.
När Luna nu fyller tre år ger Elena Belle dottern ett kärleksfullt löfte.

Det var i början av mars som Svenska Hollywoodfruar-profilen Elena Belles, 34, make Michael Theanne drabbades av en massiv hjärtattack och dog, bara 45 år gammal. Det var under en promenad i närheten av parets hem som musikproducenten plötsligt kollapsade. Ambulans var snabbt på plats men Michael Theannes liv gick inte att rädda.

Sedan makens död har Elena Belle flera gånger uttalat sig om den sorg som drabbat henne och dottern Luna, 3.

”Jag är fortfarande i chock. Man visste att han hade högt kolesterolvärde men inte att han kunde dö av det. Och absolut inte i den här åldern”, har Elena Belle skrivit i ett mejl till Aftonbladet tidigare i år.

”Han finns i hennes hjärta”

Strax efter det tragiska dödsfallet valde Elena Belle att flytta från huset i Los Angeles där den lilla familjen tidigare var bosatt. För att slippa vara ensam i ett stort hus valde Elena Belle att tillsammans med Luna flytta till en lägenhet med säkerhetsövervakning i samma område.

Tiden efter pappans död har varit tuff för Luna som bara var två år då hennes pappa gick bort. För att hålla hans minne levande pratar Elena Belle ofta om Michael med dottern.

”Jag har sagt att han finns i himlen nu och att vi alla kommer att ses en dag, men att det kommer att ta tid. Men att han finns i hennes hjärta för alltid och att han älskar henne. Vi går in på hans kontor hemma varje morgon och natt och säger god morgon och god natt. Jag har lagt upp bilder på honom och tänt ljus där”, skrev Elena Belle i mejlet till tidningen om samtalen med dottern.

Elena Belles löfte till dottern Luna

I dagarna har nu Luna hunnit fylla tre år. På Elena Belles Instagram visar hon upp firandet av dottern samtidigt som hon skickar en kärleksfull hälsning:

”Grattis på födelsedagen till den person som håller nyckeln till min lycka. Min vackra dotter Luna. Att säga att du är mitt allt vore att under driva. Jag kan inte ens med ord uttrycka hur mycket du betyder för mig. Och även om du kan göra mig absolut tokig ibland finns det ingen annan jag hellre spenderar min tid med. Jag kommer göra allt i min makt för att göra dig så lycklig som möjligt i detta livet.”, skriver Elena Belle till en bild av en skrattande Luna omgiven av presenter och tårta.

Elena Belle fortsätter inlägget med ett rörande löfte till sin dotter:

”Även om jag inte kan vara den där fadersgestalten för dig så kommer jag göra allt för att försöka göra ditt liv helt. Jag älskar dig med hela mitt väsen. Din mamma för evigt.”

FOTO: Viaplay, Instagram

SENASTE NYTT!