Elena Belles högtidsfirande utan avlidne maken Michael Theanne

Elena Belle.

Elena Belle förlorade sin make i våras när han plötsligt fick en massiv hjärtattack.
Nu firar Hollywood-frun sin första Thanksgiving utan honom.
Istället har hon sina nära vänner hos sig – något hon delar med sig av på Instagram.

Hollywood-frun Elena Belle, 35, har haft ett väldigt tufft år på många sätt. I början av mars var tv-profilens make Michael Theanne ute och gick en promenad i närheten av parets hem, när han plötsligt drabbades av en massiv hjärtattack och kollapsade. Ambulans var snabbt på plats men Michael Theannes liv gick inte att rädda utan han avled endast 45 år gammal.

Sedan makens död har Elena Belle flera gånger uttalat sig om den sorg som drabbat henne och dottern Luna, 3.

LÄS MER: Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död

”Jag är fortfarande i chock. Man visste att han hade högt kolesterolvärde men inte att han kunde dö av det. Och absolut inte i den här åldern”, har Elena Belle skrivit i ett mejl till Aftonbladet tidigare i år.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Beslutet att flytta efter tragiska dödsfallet

Efter det tragiska dödsfallet beslutade Elena Belle att flytta från huset i Los Angeles, där familjen tidigare hade bott, för att slippa vara ensamma i det stora huset. Istället flyttade hon och dottern Luna till en lägenhet med säkerhetsövervakning i samma område.

Tiden efter makens död för Hollywood-frun. Elena Belle har också varit öppen inför sina följare om hur det varit att prata med sin dotter om pappans bortgång. Hon förklarade då att Luna ställer mycket frågor om Michael, vilket varit jobbigt för Elena. Men samtidigt var hon tydlig med att hon tror att dottern ändå mår bra trots omständigheterna.

Elena Belle: ”Som jag ser som min familj”

I torsdags var det dags att fira den amerikanska högtiden Thanksgiving, som firas den fjärde torsdagen i november. En som firade högtiden var Elena Belle, något hon visade upp i en ny bild på Instagram.

Detta är alltså den första Thanksgiving som Elena Belle firar utan sin avlidna make, någon som kan vara väldigt tufft och jobbigt. Hollywood-frun verkar dock göra det bästa av den tuffa situationen. På Instagram berättar hon att hon firar högtiden med ett par nära vänner.

”Thanksgiving med mina vänner som jag ser som min familj”, skriver hon i inlägget under bilden på henne själv, och tre andra personer, plus en sovande Luna.

Vännerna verkar trivas i varandras sällskap och det ser ut som att Elena Belle är i goda händer under den tuffa tiden.

FOTO: Instagram/Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

LÄS OCKSÅ: Elena Belles erkännande om kampen med dottern Luna

LÄS OCKSÅ: Elena Belles löfte till dottern efter Michael Theannes död