Elena Belles erkännande om kampen med dottern Luna

Elena Belle

Elena Belle förlorade sin make Michael Theanne i mars och lever sedan dess ensam med dottern Luna.
Efter att fått flera meddelanden från sina följare öppnar hon nu upp om kampen med tvååringen.
”Det är omöjligt att lugna ner henne”, skriver Elena på Instagram.

Det har varit ett turbulent år för Hollywoodfrun Elena Belle, 34. I mars förlorade hon sin make Michael Theanne. Den kända musikproducenten avled plötsligt, bara 45 år gammal, efter att ha kollapsat i samband med att han var ute och promenerade med hunden, nära familjens hem i Los Angeles. Det visade sig att Michael dog av en massiv hjärtattack till följd av kranskärlssjukdom.

Elena har sedan dess uppdaterat öppenhjärtligt om sorgen efter makens död. På hennes sociala medier har hon skrivit om stunder som varit båda bättre och sämre. Elena och Michael fick tillsammans ett barn – dottern Luna Theanne, 2.

Kämpar vidare med dottern

Sedan dödsfallet har Elena och Luna lämnat den tidigare bostaden där familjen bodde. Hollywoodfrun förklarade i samband med flytten att hon inte klarade av att bo kvar i villan på grund av alla minnen de skapat tillsammans och det faktum att hon inte kände sig trygg i det stora huset helt själv med dottern. Istället ville hon bosätta sig i en lägenhet med övervakning dygnet runt, för att känna sig trygg.

Elena Belle har också berättat för Instagram-följarna om hur det varit att prata med sin dotter om pappans bortgång. Hon förklarade då att Luna ställer mycket frågor om Michael, vilket varit jobbigt för Elena. Men samtidigt var hon tydlig med att hon tror att dottern ändå mår bra trots omständigheterna.

Elena öppnar upp om kampen

Under sommaren har Elena och Luna tillbringat mycket tid med familj och vänner. På Instagram har de delat med sig av de härliga sommarminnen som de skapat – men nu öppnar Elena upp om att det inte bara har varit så härligt som det sett ut.

I en uppdatering på Instagram story skriver hon om den tuffa tiden.

”Jag har fått många meddelanden från er om hur lugn och väluppfostrad Luna är. Det här visar bara hur galet Instagram är. Jag väljer att visa några sekunder där allt ser perfekt ut. Jag går igenom en väldigt tuff tid med Luna där det är omöjligt att lugna ner henne när hon blir galen”, skriver Elena och fortsätter:

”Jag ska berätta en sak så att ni förstår. Vi blev utslängda från en restaurang mitt under middagen (på ett trevligt sätt såklart) men ändå. Jag lämnar det där haha. Men jag vill bara inte att alla ni mammor där ute som har galna barn tror att barnen på sociala medier inte är det. Vi måste hålla det äkta. Älskar er”.

Elena Belles Instagram story

Foto: Instagram

LÄS OCKSÅ: Så ser Elena Belles och Dhani Lennevalds relation ut idag 

LÄS OCKSÅ: Följarna stöttar Elena Belle – efter bilderna på dottern Luna

FOTO: Tv3/Magnus Sandberg/TT