TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Elena Belles rädsla efter maken Michael Theannes hastiga bortgång

15 dec, 2020 
Elena Belle, Michael Theanne
Elena Belle förlorade sin make i våras när han avled till följd av en massiv hjärtattack.
Nu har Hollywoodfrun kommit fram till en ny insikt efter att ha levt utan honom i ett halvår.
– Jag är rädd, skriver hon på Instagram
Annons
Elena Belles framtidsplan med dottern Luna – efter makens bortgångBrand logo
Elena Belles framtidsplan med dottern Luna – efter makens bortgång

Hollywoodfrun Elena Belle, 35, har haft ett väldigt tufft år på många sätt. I början av mars var hennes make Michael Theanne ute och promenerade med hunden i närheten av deras hem, när han plötsligt kollapsade. Det visade sig att han drabbats av en massiv hjärtattack och han dog på bara några sekunder.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, har Elena Belle sagt till Expressen.

Trots att ambulansen snabbt var på plats gick inte Michael Theannes liv att rädda. Han blev endast 45 år gammal.

Tiden efter Michaels bortgång

Sedan makens död har Elena Belle flera gånger uttalat sig om den sorg som drabbat henne och dottern Luna, 3.

”Jag är fortfarande i chock. Man visste att han hade högt kolesterolvärde men inte att han kunde dö av det. Och absolut inte i den här åldern”, har Elena Belle tidigare skrivit till Aftonbladet.

Annons

Efter det tragiska beskedet valde Elena och dottern att flytta från huset där de bodde ihop hela familjen. Detta på grund av att Elena kände sig otrygg att bo ensam med dottern i den stora villan. Nu bor de i en lägenhet med säkerhetsövervakning i samma område, och Hollywoodfrun är mycket nöjd över beslutet.

”Vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, berättade hon i en Instagram story efter precis efter flytten.

Elena Belles rädsla efter makens död

Dottern Luna har ställt många frågor om sin pappa, vilket varit väldigt jobbigt för Elena. Men samtidigt har hon varit tydlig med att hon tror att Luna ändå mår bra trots omständigheterna.

– Jag har sagt till Luna att pappa har rest och den här gången kommer det ta lång tid innan vi ses igen. Han är i ett ställe som heter ”himlen”, men finns också i hennes hjärta och han älskar henne. Vi pratar om honom dagligen. Michael var en underbar make och pappa till Luna, han älskade sin familj och vi honom, har Elena förklarat på Instagram.

Men nu verkar Hollywoodfrun ha tagit åtminstone ett kliv framåt i sorgeprocessen. Nu skriver hon på Instagram om en känsla som har övergått till någonting helt annat.

”Förut var jag rädd för att vara ensam. Nu är jag snarare rädd för att ha fel människor i min närvaro.”

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons