Elena Belle om dotterns känslosamma fråga efter makens bortgång

Elena Belle om 2-åriga dotterns känslosamma fråga – efter makens plötsliga bortgång

Elena Belles make Michael Theanne gick plötsligt bort i början av mars i år.
Nu berättar Elena om dottern Lunas, som endast är två år, saknad – och om hennes känslosamma frågor.

Det var i början av mars i år som det tragiska beskedet om att Elena Belles make, Michael Theanne, gått bort, endast 45 år gammal.

Det var under en promenad med familjens hundar som Michael kollapsade i närheten av deras hem i Los Angeles. Det plötsliga dödsfallet lämnade familj, vänner och kollegor i chock.

Veckor efter bortgången berättade Elena Belle om dödsorsaken.

– Länge visste jag ingenting, bara att han kollapsat och dött – mer kunde de inte säga. Nu har jag fått obduktionsrapporten och han dog av en massiv hjärtattack orsakad av kranskärlssjukdom. Hans blodkärl var alltså blockerade, och han dog inom några sekunder, säger Elena Belle till Expressen.

Michael Theanne och Elena Belle gifte sig 2016 och året efter föddes parets dotter Luna Belle, 2.

Orden till dottern Luna

För dottern Luna, som endast är två år, har Elena Belle sagt att hon kommer att få träffa sin pappa igen, men att det kommer att dröja tills dess.

–  Jag har sagt till Luna att pappa har rest och den här gången kommer det ta lång tid innan vi ses igen. Han är i ett ställe som heter ”himlen”, men finns också i hennes hjärta och han älskar henne. Vi pratar om honom dagligen. Michael var en underbar make och pappa till Luna, han älskade sin familj och vi honom.

Dotterns känslosamma frågor

Elena Belle och dottern har nyligen flyttat från huset där de bodde ihop hela familjen, på grund av att Elena kände sig otrygg att bo ensam med dottern i den stora villan. Nu bor de i en lägenhet, och Elena Belle är mycket nöjd över beslutet.

”Vi älskar det här stället. Det känns väldigt tryggt och mysigt. Jag har aldrig insett att jag faktiskt föredrar att bo i lägenhet”, berättade hon i en Instagram story efter precis efter flytten.

I en ny frågestund på Instagram har Elena Belle fått frågan om hur hon tror att Luna hanterar sin pappas bortgång.

Hur tror du att Luna hanterar situationen med sin pappa?” undrar en följare, och Elena Belle svarar:

Hon saknar honom och frågar mycket efter honom mycket, det krossar verkligen mitt hjärta. Men jag tror att hon är okej, hon ‘r en modig och stark liten flicka”.

FOTO: TV3, Instagram

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Senaste nytt