Julia Bergmans kärleksförklaring till sonen Milan

Julia och Milan Bergman

Julia Bergman är hela Sveriges favorit-mamma och som blivande trebarnsmamma har hon nu många hon behöver dela upp sin tid till.
Men nu öppnar hon upp om den starka relationen till just sonen Milan.
”Min första kärlek”, skriver hon på Instagram.

Julia Bergman, 25, och sonen Milan, 6, gick rakt in i tittarnas hjärtan då de medverkade i Unga mammor TV3 och Viafree. Under programmets gång expanderade familjen och har i dag fått två nya tillskott i form av Julias nya kärlek, Dennis Everberg, 28, och deras gemensamma dotter Zelda, 1.

Familjen valde efter fem säsonger att hoppa av programmet till förmån för deras alldeles egna show, Julia och Milan. Men när Zelda kom in i bilden skulle ju hon också såklart vara med och showen fick helt enkelt byta namn till Julia, Milan och Zelda, som även den går att se på Viafree. Avsnitten, som följer Julias vardag med lilla Zelda och storebror Milan, är fyllda med såväl kärlek som skratt och tårar.

Julia Bergman är gravid för tredje gången

Nu är Julia gravid igen och om allt går som det ska så får Zelda och Milan ett litet syskon till våren. Det var i augusti som hon kunde avslöja den glada nyheten att hon skulle bli trebarnsmamma.

”Om ni undrar vad jag haft för mig hela sommaren så har jag tillbringat väldigt mycket tid här inne”, skrev Julia då till sin bild på Instagram där hon hukade sig över toaletten.

Julia har alltså två barn sedan tidigare, Milan tillsammans med sitt ex och Zelda ihop med Dennis. Så bebisen i magen blir Dennis och Julias andra gemensamma barn.

På Julias Youtube-kanal kan man följa hennes graviditet och även om det inte är kontinuerliga ”vecka för vecka”- uppdateringar så kommer ändå uppdateringar väldigt tätt.

Milan och Zelda är viktiga personer i tv-personlighetens liv och därför figurerar de mycket i hennes vloggar. Men eftersom Milan bara är hos familjen varannan vecka så syns han kanske inte riktigt lika mycket som Zelda gör. Julia har även sagt att det ska vara helt upp till barnen själva om de vill vara med på film eller inte. För några veckor sedan förklarade hon nämligen att Milan blivit lite blyg och av den anledningen kommer han synas mindre på kanalen.

– Det är väldigt viktigt att det är hans val och inte mitt. Jag vill inte tvinga honom till att vara med, utan det är något som han får välja själv. Han är ju faktiskt sex år gammal, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärleksförklaringen till sonen Milan

Men nu berättar Julia om livsförändringen som Milan förde med sig och hur det påverkat hennes liv fram till idag. På Instagram skriver hon nu att det är hela 2 426 dagar sedan han kom till världen och därmed gjorde hennes liv till det bättre.

”Min första kärlek. Idag är det 2426 dagar sen jag blev mamma för första gången, vilken härlig start det blev”, skriver hon.

Bilden som hon lagt upp visar hur hon och Milan är på väg att pussa varandra och nu uttrycker hon sin starka kärleksförklaring.

”18 år och ovetandes om att livet snart skulle förvandlas till det så mycket bättre. Tack för alla minnen du gett mig hittills och ser fram emot att skapa nya med dig och dina syskon.”, tillägger Julia Bergman.

FOTO: Karin Törnblom/TT

LÄS MER: Julia i tårar – efter sonen Milans svåra fråga

LÄS MER: Milans första ord om Julia Bergmans gravidlycka