Julia Bergman slutar visa 6-årige sonen Milan på Youtube

Julia Bergman med sonen Milan

Tv-profilen Julia Bergman väntar nu sitt tredje barn.
På Youtube kan man följa hennes liv tillsammans med barnen Zelda och Milan.
Nu gör Julia en drastisk förändring som berör hennes 6-årige son Milan.
– Det blir svårt, säger hon i vloggen.

Tv-profilen Julia Bergman, 25, har medverkat i flera säsonger av det populära programmet Unga mammor på TV3. Hon blev så omtyckt av tittarna att hon till och med fick sin egen tv-serie tillsammans med sonen Milan, 6. Den egna tv-showen fick heta Julia & Milan. Efter att lilla Zelda, 1, föddes fick showen helt enkelt byta namn till Julia, Milan & Zelda. Nu är Julia gravid igen och det har redan gått 19 veckor.

Hänt har nyligen skrivit att det var i ett inlägg på Instagram som Julia gick ut med den stora nyheten att de ska få en till familjemedlem. På Instagram-bilden som hon la upp i samband med beskedet sitter hon vid toaletten och spyr medans pojkvännen och hockeyproffset Dennis Everberg, 28, håller upp ett positivt graviditetstest framför kameran.

“FAMILJEN EXPANDERAR. Om ni undrar vad jag haft för mig hela sommaren så har jag tillbringat väldigt mycket tid här inne på toan. Om allt går som det ska så ska Milan och Zelda få ett syskon i februari och vi är så glada”, skrev hon då på Instagram.

Julia Bergman om sonen Milan

Nu när barnens förskolor har dragit igång kan Julia ägna mycket tid igen åt jobbet igen. Hon har bestämt sig för att börja lägga upp fler videor på Youtube och i veckan fick fansen en ny uppdatering. I den senaste videon förklarar Julia ett och annat gällande den äldste sonen Milan.

Milan bor hos Julia varannan vecka sedan hon och sonens pappa gick skilda vägar. Hon berättar att hon helst vill ha med barnen i vloggarna, men eftersom Milan inte är hemma lika ofta kommer han inte att synas till så mycket.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Väldigt viktigt att det är hans val”

Det är dock inte bara det som är orsaken till att Milan inte kommer att medverka lika mycket längre. Den sexårige pojken har nämligen börjat bli lite blyg och det är något som Julia verkligen vill respektera och ta hänsyn till.

– Det blir lite svårt att få med båda barnen på vloggarna, eftersom Milan inte är här lika ofta. Och dessutom har Milan blivit lite blyg sådär, så jag kommer filma på hans villkor såklart. Som jag alltid gjort, säger Julia i videon och fortsätter:

– Det är väldigt viktigt att det är hans val och inte mitt. Jag vill inte tvinga honom till att vara med, utan det är något som han får välja själv. Han är ju faktiskt sex år gammal nu.

LÄS OCKSÅ: Julia Bergman om Milans reaktion efter nya gravidavslöjandet

LÄS OCKSÅ: Julia Bergmans känslosamma ord om Milan och Zeldas relation

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube

Senaste nytt