Carina Bergs namnavslöjande för ofödda dottern

Carina Berg & Erik Berg

Carina Berg och maken Erik väntar sitt andra barn.
I podden Gynning & Berg – hittar sig själva berättar hon nu om ofödda dotterns namn.
– När det är rätt så är det lätt, säger hon.

Tre år har gått sedan den folkkära tv-profilen Carina Berg avslöjade att hon funnit kärleken på nytt efter sitt nio års långa äktenskap med komikern och programledaren Kristian Luuk. Den lyckliga mannen som vunnit hennes hjärta var ingen annan än fotbollsspelaren Erik Berg, och sedan dess har det gått fort.

Idag är de nämligen gifta och bor i en lägenhet tillsammans med deras gemensamma son Otto, och under hösten avslöjade de även att deras familj ska växa ytterligare. I slutet av oktober bekräftade de nämligen att de väntar sitt andra gemensamma barn - och lyckan var total.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Har avslöjat könet

Men Carina är inte ensam om att leva i denna glädje just nu. Bara några veckor efter att tv-profilen avslöjade den stora bebislyckan så delade även bästa vännen Carolina Gynning med sig av att hon också väntar barn. Detta tillsammans med kärleken Viktor Philipson.

Och i det senaste avsnittet av vännernas gemensamma podcast Berg & Gynning – Hittar sig själva hade det nu äntligen blivit dags för att avslöja könet på deras bebisar. Och efter det stora avslöjandet var lyckan hos de båda enorm.

LÄS MER: Starka reaktioner efter Jenny Strömstedts stora utseendeförvandling

– Det kommer en flicka. En bebisflicka. Jag har ju två killar och en ungdom. Nu när jag fick veta här genom tårtan att jag får en flicka då känner jag mig väldigt nöjd med hela mitt liv, säger Carina uppspelt.

Och att det sedan kommer fram att även Carolina väntar en flicka gjorde inte att lyckan blev mindre.

– Jag älskar våra flickor. Det är 15 veckor mellan dem, säger Carina.

Carinas nya avslöjande om namnvalet till flickan

Men det är inte bara avslöjande om bebisens kön som Carina gör i podcasten. Även namnet till flickan kommer på tal.

Det är när Carolina frågar vad Carinas dotter ska heta som hon avslöjar att hon och Erik redan har kommit fram till ett namn. Och det beslutet verkade dessutom ske väldigt tidigt i förhållandet.

– Jag måste bara säga att när jag och Erik träffades och blev kära så sa vi att om vi någon gång får ett barn ihop och får en flicka så ska det heta det här. Så det här har vi vetat efter vår första 48 timmars långa dejt, avslöjar hon.

Carolina blir chockad och påpekar att det var otroligt tidigt att börja prata om barn på första dejten varpå Carina skrattandes svarar:

– Japp. Där gick det snabbt. När det är rätt så är det lätt!

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings nya lyxhus – egna orden om villan i Björnrike

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs starka ord om saknaden efter sonen Isak Graaf

Senaste nytt