Carolina Gynnings nya lyxhus – egna orden om villan i Björnrike

10 feb, 2021 
Carolina Gynning, Carina Berg
Carolina Gynning äger en villa med sjöutsikt på Ekerö, en drömlägenhet på Ibiza – och nu har hon även införskaffat ett hus i fjällen.
I podden Gynning och Berg – Hittar sig själva berättar tv-profilen nu om det nya lyxhuset.
– Nu börjar det ordna upp sig, säger hon.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

Carolina Gynning, 42, blev känd för svenska folket efter att hon vann dokusåpan Big brother 2004. Sedan dess har hon gjort en imponerande karriär inom tv.

Hon har även fått möjligheten att leva ut sin passion för konst och tillsammans med väninnan Carina Berg, 43, driver hon även den populära podden Gynning och Berg – Hittar sig själva.

Idag är Carolina ihop med kungavännen Viktor Philipson, och till våren ska de bli föräldrar till deras första gemensamma barn. Carolina har även döttrarna Adele och Alicia tillsammans med exet Alexander Lydecker.

Gravid med sitt tredje barn

Förhållandet med Viktor har varit turbulent och i somras berättade Carolina att de tagit en paus från varandra. Men det dröjde inte länge innan den glädjande nyheten kom om att paret hade hittat tillbaka till varandra igen. Kort efter det kom även avslöjandet om att Carolina är gravid.

Annons

Carolinas podcast-kollega Carina Berg är också gravid och det verkar vara något vännerna är mycket glada över. I podden pratar de nämligen ofta om sina barn och familjekonstellationer.

Men utöver att prata om familj så får även podd-lyssnarna ta del av andra stora saker som händer i Carinas och Carolinas liv. I det senaste avsnittet kan Gynning nämligen avslöja en nyhet som gör hennes liv komplett på många sätt och vis.

Till vardags bor Carolina i en villa på Ekerö med stor tomt och sjöutsikt, och för lite mer än två år sedan köpte Carolina sin drömlägenhet på Ibiza. Nu har hon valt att utöka sitt fastighetsinnehav med ett lyxigt fjällhus mitt i backen i skidorten Björnrike.

Gynnings nya lyxvilla i fjällen

I podden berättar Carolina Gynning att den nya investeringen består av hela 200 kvadratmeter.

– Jävligt läckert är det, säger hon om sitt nya hus.

Fjällvillan har fem meter i takhöjd och ligger 25 minuter från Carina Bergs hus. Carina tillbringar vintrar och somrar i Björnrike, berättar hon i avsnittet.

Annons

– Jag har inte varit där så mycket, men jag blev kär i det när jag var där i vintras, säger Carolina Gynning om Björnrike.

Huset som Carolina köpt har lyxen av att ha så kallat ”ski in/ski out”-läge, vilket innebär att det är placerat precis vid pisten, så de boende kan åka direkt ut i backen.

Det börjar helt klart ordna upp sig med Carolina Gynnings bostäder, nu har hon en bra blandning av bostäder vid alla tider på året.

– Nu börjar det ordna upp sig. Nu har jag en trevlig villa med sjöutsikt på Ekerö, en lägenhet på Ibiza... och sedan la vi också till fjällstugan, säger hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons