Därför stoppas Charlotte Perrellis familj från Melodifestivalen

På lördag är det dags för schlagerstjärnan Charlotte Perrelli att ta plats på scen under tredje deltävlingen av Melodifestivalen.
Men nu stoppas stjärnans familj från att vara vid hennes sida.
– Känns lite konstigt, säger hon till Femina om situationen.

Hero-sångerskan Charlotte Perrelli har varit med i Melodifestivalen många gånger, och trots att hon flera gånger har svurit på att aldrig mer vara med är hon nu aktuell ännu en gång. I Nyhetsmorgon berättar hon om varför hon trots allt tackade ja.

– Jag hade inga tankar alls på Mello. Faktum är att jag fick låten skickad till mig. Jag stod hemma och stekte falukorv till barnen och så kom låten och så kände jag att "men det här är ju en riktig låt. Det här är en låt som passar mig. Som jag tycker om och som jag vill göra”, säger hon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Familjens stöd

Låten hon ska tävla med heter Still Young och till skillnad från tidigare år är hennes barn den här gången positivt inställda till hennes bidrag.

När stjärnan gästade Nyhetsmorgon berättade hon nämligen att sonen Angelo var minst sagt skeptisk förra gången hon skulle vara med i tävlingen. Han hade då sagt att hon var helt dum i huvudet som ställde upp med den låten hon hade valt och att ingen skulle rösta på henne. Men den här gången låter det tydligen annorlunda. I en intervju med Femina berättar hon om barnens stöd.

– Detta gillar dem. Och den här genren är ju inget som de vanligtvis lyssnar på, så det här ger mig lite hopp om tillvaron. Kanske går jag vidare, om jag har tur och om stjärnorna står rätt, säger hon.

LÄS MER: Anna Brolins ord om sorgen efter tragiska dödsfallet

Men dessvärre kommer inte familjen kunna vara på plats för att heja på Charlotte under tredje deltävlingen. Nu berättar hon varför familjen stoppas.

Därför stoppas familjen från Melodifestivalen

Som ingen har missat har Charlotte ställt upp i Melodifestivalen ett flertal gånger tidigare, och varje gång har någon av hennes nära och kära kunnat vara på plats för att peppa och stötta. Men den här gången kommer alla få skicka sin kärlek från tv-sofforna istället.

Att det är som det är beror helt enkelt på coronapandemin som pågår just nu. På grund av läget i samhället har SVT tagit till en hel del åtgärder för att göra det så säkert som möjligt för alla inblandade.

För Femina berättar schlager-stjärnan hur det känns att varken maken Anders Jensen eller barnen Adrian, Alvin, Angelo, Alessio, eller Izabella kommer kunna vara där.

– De får inte vara på plats. Så Anders och ungarna får sitta hemma i soffan och heja. Men det känns lite konstigt att inte ha dem med, märkligt att inte få dela det här med dem ju, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis ärliga ord om sonens hälsoproblem

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graafs starka ord om saknaden efter sonen Isak Graaf