LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Falcianis nya barnbesked – 8 månader efter dotterns födsel

19 sep, 2023 
Nicole Falciani och pojkvännen Adem välkomnade sin första dotter till världen för snart ett år sedan.
Nu kan Nicole komma med ett nytt barnbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani som nybliven mamma: ”Känns som jag fejkar”Brand logo
Nicole Falciani som nybliven mamma: ”Känns som jag fejkar”

Det tuffar på för influencern Nicole Falciani, 26. För drygt två år sedan packade hon och kärleken Adem Berisha, 32, väskorna och flyttade till den italienska huvudstaden Rom för att förverkliga Nicoles drömmar om att bo i Italien. Och i början på året välkomnade paret sitt första barn, dottern Siena, 10 månader.

Paret verkar stormtrivas i Rom och på Nicoles Instagram har hennes följare fått följa hennes jakt på en ny lägenhet i staden. När Hänt når henne kan hon berätta om familjens beslut om att flytta till en ny lägenhet.

”Nu när Siena kommit in i våra liv så behöver vi helt enkelt en större lägenhet!”, skriver Nicole till Hänt.

Nicole Falcianis barnbesked 8 månader efter dotterns födsel

Nicole och Adem har börjat landa i föräldraskapet och det första året med barn har varit över förväntan, vilket Nicole berättar till Hänt.

Annons

Hur har första året med Siena varit?

”Underbart, härligt, mysigt, men också oerhört tufft. Jag älskar henne så otroligt mycket mer än vad jag kunnat föreställa mig!”

Men några planer på ett syskon finns inte. Iallafall inte i dagsläget.

”Nej inte just nu! Räcker gott och väl än så länge med ett barn”, skriver Nicole.

Sanningen om namnet Siena – nu berättar Nicole

Nyligen kunde Nicole även dela med sig av bilder och videos från lilla Sienas namngivningsceremoni, som ägde rum på Rosendals Wärdshus i Stockholm.

Paret hade bjudit in familj och vänner för att fira Siena. Festlokalen var dekorerad med mängder av ballonger i alla möjliga pastellfärger och det hängde vackra blommor ner från taket.

Under ett av inläggen som Nicole publicerade från tillställningen, ger hon hennes följare en förklaring till dotterns namn – och det finns minst sagt en fin bakomliggande historia.

”I söndags hade vi äntligen Sienas namngivning. Blev precis såsom jag hade tänkt mig. Insåg även hur glad och tacksam jag är över hur fina människor jag har runtomkring mig. Siena fick sitt namn efter den lilla staden Siena i Toscana där min farfar föddes. Min farfar har betytt så mycket för mig och det kändes så fint att få ge henne ett namn med en stor betydelse och historia”, skriver Nicole på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

Annons