LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicole Falciani flyttar 2 månader efter dotterns födsel: ”Måste”

16 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Elin Jonasson
Nicole Falciani.
Nicole Falciani och kärleken Adem Berisha välkomnade sitt första barn till världen i januari.
Nu berättar programledaren att de kan tvingas flytta hem från Italien – bara två månader efter dotterns födsel.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kodjo Akolor om livet som pappa till yngsta sonen: ”Han är...”Brand logo
Kodjo Akolor om livet som pappa till yngsta sonen: ”Han är...”

I augusti 2021 kom nyheten att säsong 15 av Paradise hotel, som spelats in samma år, inte skulle sändas. Det var ett beslut som kom från bolaget Nent, som äger TV3 och Viaplay.

Nu, två år senare, har streaming tjänsten Pluto TV köpt rättigheterna för Paradise hotel säsong 15 och kommer att sända den under våren, med Nicole Falciani, 25, som programledare.

Nicole Falciani om premiären av Paradise Hotel

Den 20 mars går premiäravsnittet av stapeln och förväntningarna på en nygamla säsongen är skyhög.

När Hänt träffar Nicole under pressträffen inför säsongspremiären av Paradise hotel kan hon berätta om hur det känns att säsongen ska sändas, trots att det gått så lång tid sedan inspelningen.

– Det känns jättekul, just för att man har lagt ner så mycket tid på någonting som inte fick synas. Det ska bli kul att folk ska få se, säger hon.

Annons

Nicole kan berätta att varken hon själv eller deltagarna hade någonting med beslutet att sända den gamla säsongen att göra.

– Jag hade blivit informerad om att den hade blivit uppköpt och att den skulle sändas, så det var inte något samtal om vad jag tyckte. Men jag tycker ju det är kul, så jag hade ju svarat det oavsett.

Nicole Falcianis bakslag med lägenheten i Rom – tvingas flytta

Det händer mycket även i privatlivet för programledaren, hon är sedan ett par år tillbaka tillsammans med pojkvännen Adem Berisha, 26, och i början på året välkomnade paret dottern Sienna till världen.

Paret bor idag i den italienska huvudstaden Rom. Nicole har rötter från Italien och har alltid drömt om att en vacker dag bosätta sig där, vilket hon och kärleken förverkligade för drygt två år sedan.

Annons

– Det är så sjukt, jag har typ inte riktigt själv fattat det än. Det känns fett roligt, jag är fett taggad på det här äventyret!, berättade Nicole innan flyttlasset gick till Italien.

Men nu kan paret tvingas hem till Sverige igen, efter ett bakslag med lägenheten i Rom.

– Jag har ingen aning om ens vart vi ska bo, för att vi måste flytta ur vårt hus i Italien sista maj, efter det så vet vi inte vart vi ska ta vägen, säger Nicole.

Det är hyreskontraktet för bostaden i Rom som paret bott i sedan flytten, som går ut och därför tvingas de lämna.

– Vi behöver hitta något nytt, men vi har inte hittat något än.

Paret trivs i Italien och har planer på att bo kvar där, men om de inte hittar en ny bostad kan de tvingas flytta tillbaka till Sverige.

– Vi får väl se om vi inte hittar något direkt, då kanske vi kommer hit och är här några veckor eller så. Men planen är fortfarande att bo i Italien, säger Nicole.

Om det blir en kortvisit i Sverige eller om paret lyckas hitta en ny bostad i Italien lagom tills att kontraktet gått ut, återstår att se.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons