nicole falciani

Nicole Falciani och Adem Berisha har fått barn – nu visar hon upp dottern

NICOLE FALCIANI, ADEM BERISHA

Nicole Falciani har blivit mamma till en dotter.
Nu visar hon upp första bilden på lilla bebisen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckan
0:21

Efter reklamen: Nicole Falciani avslöjar Eric Saades reaktion på gravidlyckan

(0:21)

Slå på ljud

Det var i augusti som Nicole Falciani, 25, avslöjade den stora nyheten att hon ska bli mamma för första gången.

”Halva jag och halva min favoritperson. Vi längtar tills vi möts”, skrev Nicole i ett inlägg på Instagram.

Sedan dess har Nicole flitigt uppdaterat sina följare om hur hon mår men redan tidigt in i graviditeten märkte hon att det inte var en dans på rosor. I en Youtube-video berättade hon att hon drabbades av magont och krampattacker flera gånger om dagen. Smärtorna var så svåra att hon inte kunde stå upp och fick svårt att sova. Dessutom drabbades hon av både yrsel och illamående.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Nicole Falciani fick blödning i livmodern

Anledningen bakom kramperna och de andra symptomen fick sig en förklaring i vecka sex. Då gjordes ett ultraljud som avslöjade en blödning i livmodern. Något foster eller hjärtljud – som man ibland kan se i vecka sex – syntes dock inte till.

På Youtube berättade Nicole då att gynekologen till en början misstänkte att hon hade fått missfall, men ett blodprov visade att halterna av graviditetshormonet HcG var normalt.

Vid nästa ultraljud syntes både foster och hjärtljud – och blödningen i livmodern var borta.

Nicole Falciani har fått en dotter

För dem som följer Nicole på sociala medier så vet man att hon gärna delar med sig av allt mellan himmel och jord. Så gjorde hon också med avslöjandet om bebisens kön.

– Jag har ingen känsla, jag har ingen feeling, alltså ingenting som säger mig vad det är för kön. Men jag hoppas ju verkligen verkligen verkligen att det är en tjej, sa hon innan avslöjandet.

– Och om jag ska vara ärlig, jag kommer få skit för det här, men jag kommer bli lite besviken om det visar sig att det är en pojke då, fortsatte hon.

Det visade sig kort därefter att det var en liten tjej och Nicole och pojkvännen Adem Berisha, 26, har redan bestämt ett namn. Men exakt vad namnet är har Nicole inte velat gå ut med, mer än att namnet börjar på S.

I en intervju med Hänt har Nicole berättat om tankarna bakom namnvalet.

– För oss var det viktigt att det var ett internationellt namn som passar både i Sverige, Italien och i engelsktalande länder, sa då Nicole till Hänt.

Nu visar Nicole upp bebislyckan i ett inlägg på Instagram – paret har fått en dotter!

”She’s here 13.01.23”, skriver Nicole. Bebisen kom alltså till världen fredagen den 13:e januari 2023. Stort grattis till er!

FOTO: Hans Shimoda/TT,Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN