farmen

Farmen-Beatrice bebislycka – sonen Sebastian har fått sitt första barn

Beatrice Larsson och Sebastian Larsson

Beatrice Larsson var med i fjolårets säsong av Farmen.
Nu kan hon berätta om den enorma glädjen i familjen – de har fått tillökning av en bebis!

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna
0:32

Efter reklamen: Anna Brolins avslöjande om Farmen-inspelningarna

(0:32)

Slå på ljud

Säsongspremiären för Farmen närmar sig med stormsteg och under det gångna året har det hänt en hel del för fjolårets deltagare.

Allkonstnären Beatrice Larsson, 58, tog sig långt i programmet och åkte ut strax innan den stora finalen – men tittarna lämnade henne inte för det utan fortsatte följa hennes liv på Instagram.

Nu kan hon berätta den underbara nyheten att hon blivit farmor. Det var i september som hennes son Sebastian Larsson fick sitt första barn tillsammans med flickvännen Emilia.

Lilla Aston som föddes 8:e september är min son Sebastians första barn och jag är sååååå överlycklig! Han är såklart världens finaste, vilken farmor/mormor tycker inte att detta är absolut det mest vackra man skådat! Emilia och Sebastian axlar rollen som nyblivna föräldrar galant.” skriver Beatrice i ett meddelande till Hänt.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Sebastians medverkan i Robinson 2019 – så gick det

Även Sebastian har synts till i tv-rutan. Han var nämligen en av deltagarna i Robinson 2019. Men någon vinst blev det inte för Sebastian i det tuffa äventyrsprogrammet. Han tog sig hela vägen till sammanslagningen men när 14 deltagare skulle bli 13 var det hans tur att lämna tävlingen.

– Han höll sig kvar och han vann inte hela tävlingen. Men han fick en upplevelse, precis som jag, har Beatrice tidigare sagt till Hänt.

Sebastian jobbar med crossfit och lilla Aston som bara är några månader gammal har redan blivit en rutinerad gymbesökare berättar Beatrice för Hänt.

Den lilla är redan en van gymbesökare, då Sebastian har ett flertal crossfit boxar, dit Aston följer med på pass!

När Hänt når Sebastian berättar han att Aston sitter bra i famnen medans han jobbar.

”Det känns jättebra. Han får vara med ibland ja. Dock så sitter han bara i famnen min när jag jobbar” skriver Sebastian till Hänt.

Beatrice Larsson stora glädje över att ha blivit farmor

Lyckan är total hos Beatrice som precis blivit farmor och hon längtar efter att få se vem den lilla krabaten kommer bli när han växer upp.

Nu längtar jag efter alla dom olika åldrarna och allt vad det innebär, men mest att få lära känna och se vem den lille blir i sin personlighet, lyssna till honom och vi skall bli bästisar… för jag tror att så länge vi har barnasinnet kvar själva som vuxna, så förstår vi oss på barnets värld och i kombination med vår lärdom som vuxen finna en god plattform för att hjälpa till i uppfostran. Min kärlek till honom är redan oändlig!” skriver Beatrice.

Stort grattis till Sebastian och Emilia och välkommen till världen Aston!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN