Farmen-Beatrice jublar efter gravidbeskedet – orden om tillökningen

Farmen-Beatrice Larsson

I vintras chockades folk över hennes utseendeförändring.
Nu berättar Beatrice om all kärlek hon fått efter ”Farmen” – och stora bebislyckan.
– Jag tror att om jag kommer att gå hemma på Avenyn i Göteborg med barnvagn så kommer dom tänka: ”Men vänta lite nu? Var inte hon född -64? Kan hon fortfarande få barn?”
Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här
0:46

Efter reklamen: Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

(0:46)

Slå på ljud

Konstnären och tidigare porträtt- och bröllopsfotografen Beatrice Larsson, 58, var en av deltagarna i senaste säsongen av Farmen. Hon var omtyckt av tittarna och då hon åkte ur strax innan finalen i mars började många följa henne på Instagram istället. En del av dem förvånades över den extrema utseendeskillnaden på hennes Instagram-bilder jämfört med tv.

För att få slut på de spekulativa kommentarerna la Beatrice till sist ut en selfie där hon var osminkad och skrev:

”Råkopia och this is me and NO FILTER, kan vi lägga ner tjatet nu! Ha en härlig helg!”

✔︎ Det här är Beatrice Larsson

Ålder: 57.

Bor: Pendlar mellan Örnsköldsvik och Göteborg.

Familj: Sönerna Sebastian Larsson, 34, och Max Nilsson, 25. Sebastian var med i Robinson 2019. I familjen ingår även katten Allan.

Jobbar som: Allkonstnär.

När Hänt ringer för att gratulera till att hon ska bli farmor i september, så förklarar Beatrice samtidigt att hon tycker responsen på hennes medverkan i Farmen varit fantastik:

– Många av dom andra som var med har fått mycket skit, men jag har fått så mycket kärlek, även om det är några ufon som fått för sig att jag gjort ansiktslyftningar. Varför ska man fokusera på sånt? Jag åt kortison, hade strul med sköldkörteln, var svullen och dann under inspelningarna, men det är egentligen så här jag ser ut, inte som jag såg ut i Farmen. Men de flesta människor är så positiva. Nu när jag kom upp till Norrland och var inne i en auktionshall kom det fram en dam och sa: ”Vet du vad. Jag och min man, vi älskar MODO (reds. anm. hockeylaget), men vi älskar dig lika mycket”

Farmen-Beatrice Larssons familjelycka: ”Jag är lyrisk”

Vad gäller att bli farmor är hon överlycklig att sonen Sebastian Larsson, som själv var med i Robinson 2019, ska ha barn med sin flickvän:

– Jag är lyrisk, så fantastiskt glad! Och min son är ju så snygg så barnet kan inte bli något annat än ett riktigt bombnedslag.

Farmen-Beatrice tilllsammans med sonen Sebastian

Dokusåpor är en familjegrej. Beatrice Larssons son Sebastian Larsson var med i Robinson 2019.

Beatrice förklarar att det dessutom känns coolare att bli farmor än mormor:

– Det är lite annorlunda att vara farmor än mormor. En mormor är en sån där bulltant som står och lagar mat hela dagarna, och farmor är nog lite mer bitchig. Min teori är att om man är mamma till söner så tror jag att man har ganska mycket stake i sig om du ursäktar uttrycket. Men man är mer våghalsig, hoppar bungy jump, dyker, håller på med karate. Får man en massa döttrar så tror jag enzymerna i kroppen gör att man börjar måna och gulla, bullegull och så där. Själv har jag bara två söner.

Ska du hjälpa till att uppfostra dom med karate?

– Ja exakt. När inte mamma och pappa ser så går vi till dojon och kör lite Uchi Mawashi Geri och sånt. Så får dom gå hem sen och säga att ”Vi var med farmor på barnens land och hoppade i bollhavet” Hahaha.

Någon åldersnoja föder det inte hos Beatrice att bli farmor. Hon förklarar:

– När jag är ute och går med Sebastian tror dom ju att jag är hans flickvän. Det är lite jobbigt däremot. Han kan tycka att: ”Hallå! Är du blind eller? Det är ju min mamma” Men jag tror att om jag kommer att gå hemma på Avenyn i Göteborg med barnvagn så kommer dom tänka: ”Men vänta lite nu? Var inte hon född -64? Kan hon fortfarande få barn?” Så jag tycker bara det känns fantastiskt.

Beatrice oro för att bli farmor

Vad hon däremot oroar sig lite för är att hon kanske inte kommer att ge barnbarnet tillräckligt med uppmärksamhet:

– Jag är fortfarande så äventyrslysten, så frågan är om jag kommer att vara en närvarande farmor 24/7. Det återstår att se. Men Sebastians blivande fru och jag kommer hemskt bra överens. Hon kan säga till mig att: ”Jag är så himla glad att du är som du är. Hur jobbigt hade det inte varit att ha en svärmor som ska lägga sig i allting? Jag är så glad att du backar lite” Och så är det. Vill dom ha min hjälp så kommer jag, men då får dom höra av sig själva. Jag tänker inte hänga på låset. Dom ska få landa i det nya.

FOTO: TV4, Beatrice Larsson/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN