TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Farmen-Beatrice Larsson oigenkännlig – sanningen bakom förvandlingen

24 feb, 2022 
Beatrice Farmen 2022
En av årets deltagare i Farmen är Beatrice Larsson som har gjort stort intryck hos tittarna.
På bilder som Beatrice har lagt upp efter programmet ser hon väldigt annorlunda ut, vilket har fått följarna att undra.
Nu avslöjar TV4-profilen sanningen bakom den drastiska förvandlingen.
Annons
Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”Brand logo
Farmen-Helené och Victoria om frustrationen på gården: ”Sexdrömar”

Farmen 2022 är mitt uppe i säsongen och årets program har både hyllats och kritiserats. En av deltagarna som gjort ett starkt och personligt intryck är Beatrice Larsson, 57. För ett par dagar sedan kunde tittarna bland annat ta del av den otäcka händelsen när hon blev biten av en huggorm nere vid ett stenröse vid sjön.

Nu ger hon svar på en fråga om utseendeförändringen efter programmet.

Blev ormbiten – avråddes av läkaren att åka tillbaka till gården

Beatrice blev ormbiten för ett par avsnitt sedan. Hon tvingades uppsöka läkarvård efter den otäcka händelsen. Beatrice blev sedan ombedd av läkare att inte åka tillbaka till Farmen. En av anledningarna var på grund av att hon haft blodförgiftning förr.

Annons

– Han avrådde mig från att åka tillbaka. Han tyckte inte det var en miljö som jag skulle vara i med tanke på vad som hänt tidigare. Jag har haft allmän blodförgiftning, säger hon till Aftonbladet.

Beatrice i Farmen
Beatrice Larsson tillsammans med deltagaren Victoria efter att hon blivit ormbiten.

Beatrice Larssons svar om utseendet efter programmet

Beatrice kom in som en frisk fläkt i årets säsong tillsammans med Abel, Prins och Gerty.

Utöver programmet så är Beatrice en flitig användare av Instagram, där hon heter bumbelbeezphoto. Numera har hon över 5000 följare på plattformen.

Annons

På bilder som Beatrice har lagt upp efter Farmen ser hon inte riktigt likadan ut som hon gör i tv-rutan. Under en frågestund passar en följare på att fråga henne om just detta.

”Varför ser du inte likadan ut i ansiktet nu som i Farmen?”.

Beatrice svarar då att hon vägde mer då än vad hon gör nu. Detta på grund av att hon åt ett läkemedel som påverkar sköldkörteln.

– Ja, den här frågan kommer upp och jag förstår era funderingar. Jag vägde 94 kilo på Farmen, jag åt Levaxin på Farmen. Och nu är det löst och jag har balans och jag har gått ner massor i vikt, förklarar hon på sin Instagram.

Hon konstaterar dessutom att hon använder filter på sina bilder emellanåt.

– Ibland är det roligt att ha det, som till exempel häromdagen när jag grät. Men nu har jag inte det.

Beatrice Larssons egna ord om utseendet

I ett meddelande till Hänt berättar Beatrice nu sanningen bakom hennes bilder.

”Som fotograf och då mest stillbilder, anser jag att då och då blir råkopior lite väl hårda och inte alltid så behagligt för ögat att se på, så visst händer det att man använder något filter för att mjuka upp bilden.. Det görs ju även på tex godmorgon tv, dock inget som förvränger eller tar bort dina rynkor, för det anser jag är din personlighet.”, skriver Beatrice till Hänt.

Annons

Ibland kan det dock hända att hon använder sig av filter, men det är inget sådant som tar bort rynkor eller något i den stilen.

”Men faktiskt oftast ( 99% när det gäller stillbilder) använder jag inget filter. Härom dagen använde jag däremot ett hysteriskt roligt filter som gjorde att det såg ut som om jag grät floder och snorade hej vilt och med tillhörande tex för att skoja till det lite ang mina känslor på farmen, men samtidigt fanns det ett allvar i den medföljande texten om känslor.”, skriver Beatrice och avslutar:

”Så jag hoppas nu att läsarna förstår att den Bea som mer eller mindre var som en Bigmama Farmen Bea, numer är en mycket mer hälsosam och nöjd Farmen Bea. 16 kg och ett liv med bättre kost gör under med både hälsan och sinnet.”

FOTO: TV4 // Instagram bumbelbeezphoto

Annons