Farmen-Beatrice om bluffen – det tittarna inte fick se: ”Vi fick fejka”

farmen-Beatrice i rutig skjorta.
Exklusivt

I torsdagens avsnitt av Farmen tvingades deltagaren Beatrice att lämna gården efter ett ormbett.
När hon återvänder till tävlingen på läkarens avrådan är hon fast besluten att göra färdigt grillen.
Nu avslöjar Beatrice sanningen bakom händelsen!
0:46

Efter reklamen: Farmen-Beatrice tvingas till sjukhus efter ormbett – Se dramatiken här

(0:46)

Vi är mer än halvvägs in i tävlingen om en halv miljon kronor i årets säsong av Farmen. Men det har inte varit någon lugn seglats för de tävlande. Säsongen har kantats av en hel del romanser, dispyter och fysiska olyckor.

Men tittarna får inte se allt drama som utspelar sig på 1800-talsgården. Nu avslöjar Farmen-deltagaren Beatrice Larsson, 57, sanningen bakom produktionens beslut i söndagens avsnitt.

Magdalena i tårar – efter händelsen med sonen

Beatrices olycka inne på Farmen – det giftiga ormbettet

Beatrice stod i dramatikens centrum i torsdagens tv-sända avsnitt av Farmen. Efter ett ormbett tvingades hon åka med ilfart till sjukhuset. Hon berättar också att hela händelseförloppet var betydligt mer dramatiskt än det tittarna fick se i tv-rutan.

– Läkaren kunde ju min sjukdomsbild sedan tidigare. Jag har problem med att koagulera, så blodet stelnar inte, det rinner väldigt lätt. Ormar kan torrbita, det vill säga den sprutar inte in något gift, men eftersom mitt finger svullnade upp så trodde läkaren att det hade pumpats in gift. Om man då har svårt att koagulera kan giftet komma ut i blodomloppet. Då kan det gå riktigt fort och ge sig på hjärtat. Så det blev med ilfart till sjukhus. Jag tänkte bara ”Shit det här kommer inte gå bra”, sa Beatrice till Hänt.

På sjukhuset avrådde läkaren henne från att återvända till tävlingen då hennes kropp hade chockats av bettet. Han ansåg inte heller att levnadsförhållandena på gården skulle vara bra.

Det lilla ormbettet som resulterade i stor potentiell fara för Beatrice och en tripp till akuten.

Det lilla ormbettet som resulterade i stor potentiell fara för Beatrice och en tripp till akuten.

FOTO: TV4

Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

Farmen-Beatrice om bluffen i Farmen – avslöjade orden: ”Vi fick fejka”

Redan i torsdagens avsnitt av tv-programmet fick tittarna dock se Beatrice att Beatrice återvänder till Farmen i söndagens avsnitt. Deltagaren trotsade alltså läkarens råd och tog beslutet att åka tillbaka till gården.

Beatrice berättar för oss på Hänt att en stor anledning till att hon valde att återvända var för att hon inte ville svika sina medtävlande. Hon kände ansvar för ett av veckans uppdrag som gruppen hade fått från Wincent; nämligen grillen.

– Jag kämpade på för att jag visste att jag bara hade till imorgon på mig att göra klart grillen och det hade regnat i tre dagar. Det kommer ju heller inte fram då när Wincent kommer och bedömer grillen, att den fortfarande var blöt. Då får man heller inte glömma att jag var ju faktiskt borta en hel dag, så jag tappade ju en dag där, säger hon.

Beatrice avslöjar nu också produktionens medvetna beslut med inspelningen efter hennes återkomst. På grund av hennes hälsotillstånd fick hon dispans från de strikta reglerna mot moderna uppfinningar och medicin på gården. Något som produktionen valde att mörka:

– Det sista jag gjorde på grillen, det var på morgonkvisten och då var jag bandagerad på handen. Det var vi tvungna att täcka med handskar, eftersom de inte kunde filma det. Vi fick ju fejka det. Jag fick bygga med vänsterhanden istället för högerhanden då, berättar Beatrice för Hänt.

Här färdigställer Beatrice det sista på grillen i söndagens avsnitt av Farmen 2022. Veckans storbonde Gerty är på plats för att kika hur det går.

Här färdigställer Beatrice det sista på grillen i söndagens avsnitt av Farmen 2022. Veckans storbonde Gerty är på plats för att kika hur det går.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Anders Bagges kollaps i direktsänd tv – sanningen bakom tårarna

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér bekräftar stora lyckan med Julia Franzén: ”Tvillingar”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!