TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bingo Rimér bekräftar stora lyckan med Julia Franzén: ”Tvillingar”

20 feb, 2022 
Lovisa Ström
Bingo Rimér, Julia Franzén
Bingo Rimér och Julia Franzén har hittat tillbaka till varandra.
Nu bekräftar kändisfotografen den stora lyckan.
”Tvillingar”, skriver han.
Annons
5 oväntade saker du inte visste om Bingo RimérBrand logo
5 oväntade saker du inte visste om Bingo Rimér

Att kändisfotografen Bingo Rimér och Bachelorette-profilen Julia Franzén har hittat tillbaka till varandra igen är det nog ingen som har missat.

Men hur blir det egentligen med barn? Och hur tänker de med ha en öppen relation?

Nu svarar Bingo och Julia på alla frågor.

Julia Franzén om relationen med Bingo – tankar om öppen relation och barn

Den största anledningen till att Julia och Bingo gick skilda vägar under förra året var för att Bingo inte ville ha barn eller helt och hållet slå sig till ro med Julia. Efter deras återförening är det därför nu många som undrar om han har ändrat sig.

Nu svarar Julia på allas frågor.

”När jag träffade Bingo efter allt drama efter Bachelorette så blev allt så tydligt. Allt är så okomplicerat mellan oss. Han är så otroligt fin mot mig. Vi har så kul. Han hade tröttnat på att höra mig säga i intervjuer att han inte vill ha barn och ville ha ett öppet förhållande. Han fick mig att förstå att det inte var så längre. Vi pratade om framtiden och att allt går ju att lösa. Vi tror ändå inte på den klassiska familjekonstellationen när det kommer till boendet. Vi båda tror att de flesta par mår bäst som särbos. Helt enkelt. Och vi passar otroligt bra ihop”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Han vill inte ha öppet förhållande längre. Han vill inte se mig med någon annan på det sättet, han vill ha mig för sig själv. Och det är ju väldigt fint men jag hade svårt att tro på det i början när jag hade lyssnat på deras podcast. Men alla kan ju ändras. Sen är vi båda för en öppen dialog i förhållandet. Att säga ALLT man tänker på. Och det gör väldig skillnad.”

Hon berättar även vidare hur de ser på barn i framtiden.

”Jag vill ju ha barn 100% och det var en anledning till varför det tog slut. Men nu har han ändrat sig och känner att han kan tänka sig fler barn. Han har väl innan tänkt att det är svårt att få en relation att hålla om man har barn men med mig har han liksom börjar tro mer på det ”klassiska” familjelivet och att det faktiskt kan vara mysigt. Det kommer bli värdens blondaste, gladaste barn med utstående tänker. (Båda har haft tandställning haha)”

Annons

Bingo bekräftar lyckan med Julia Franzén: ”Tvillingar”

Och nu har även Bingo uttalat sig om det hela och bekräftat att det Julia säger är sant. Paret har alltså bestämt sig för att satsa nu, och barnplanerna verkar minst sagt vara igång.

Under en video på när paret kysser varandra skriver kändisfotografen:

”Nu blir det villa, vovve och två väldigt blonda tvillingar med tandställning.”

Bild från Bingo Rimérs Instagram.
Annons