LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Anka försvann från rampljuset efter skandalerna – så lever hon idag

20 feb, 2022 
Anna Anka i röd klänning.
Den kontroversiella Hollywoodfrun Anna Anka försvann från rampljuset efter en stormig tid.
Men hur lever den frispråkiga blondinen idag?
Läs allt här!
Annons
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes dödBrand logo
Därför flyttade Elena Belle efter maken Michael Theannes död

Tv-personligheten Anna Anka, 50, blev ett välkänt ansikte för svenska folket när hon medverkade i premiärsäsongen av realityserien Svenska hollywoodfruar år 2009.

Men hur lever den frispråkiga, vapenförespråkande, svenska fotomodellen idag? Det har vi tagit reda på!

Vem är Anna Anka tillsammans med idag?

Anna är idag gift med den 20 år yngre maken David Johansson, 30. Paret träffades i Los Angeles år 2016 via gemensamma vänner, och blev ett par året därpå.

David är Annas tredje make. Hon var gift med Louis Yeager under en väldigt kort tid. Därefter sade hon ja till artisten Paul Anka, 80, år 2008. Ett äktenskap som tog slut år 2010, men Anna bär fortfarande Pauls efternamn.

Anna och David gjorde slag i saken och gifte sig för två år sedan. Till Expressen har Anna tidigare berättat att kärleken till David är en helt annan än den till Paul:

Annons

– Jag är trots allt tacksam för vad Paul gjort. Jag lärde mig så mycket om vad jag inte ville ha. Utan det hade jag inte uppskattat det jag har med David idag, sade hon då.

Anna Anka och David Johansson under en intervju på Grand Hotel i Stockholm år 2018.
Anna Anka och David Johansson under en intervju på Grand Hotel i Stockholm år 2018.

Var bor Anna Anka idag?

Anna Anka gjorde comeback i realityserien Svenska hollywoodfruar säsong 12. I ett bakom kulisserna-program från 2018, där Anna och David reagerar på avsnitt från säsongen får vi kika in hemma hos den ökända Hollywoodfrun.

Då bodde Anna och David i ett så kallat cul-de-sac, det vill säga ett lugnt bostadsområde i slutet på en återvändsgränd. När miljön filmas kan man urskilja att deras hem ligger nära Lake Sherwood drive i Hollywood, Los Angeles.

– Jag bor i ett av de säkraste områdena i Los Angeles. Det är 24 timmars bevakning, just för att det är många välkända personer som bor här, säger Anna i en synk. Vi läser mellan raderna att hon syftar på sig själv.

Annons

Så vitt vi vet, bor Anna och David kvar i samma villa än idag. Anna brukar nämligen geotagga Lake Sherwood när hon postar bilder på plattformen Instagram idag.

Anna Anka och David Johanssons hem i Los Angeles. Bild från 2018.
Anna Ankas och David Johanssons hem i Los Angeles. Bild från 2018.

Vad jobbar Anna Anka med idag?

Anna är lite av en mångsysslare. Hon har jobbat som bland annat fotomodell, skådespelerska, tv-personlighet, personlig tränare, entreprenör och författare.

För ungefär två år sedan nåddes vi dock av nyheten att Hollywoodfrun bestämt sig för att byta bana och utbilda sig till beteendevetare. Hon berättade att hon skulle starta eget och erbjuda företag allt från hälsoresor till personlig träning online.

– Jag vill hjälpa andra människor att omvandla deras tragedier, utmaningar och stärka dem i livet, sade Anna Anka till Hänt om karriärbytet då.

Annons

Via tv-stjärnans Instagram kan man numera klicka sig vidare till en hemsida där hon erbjuder personlig träning, dietplaner och coachning. Hon säljer även egna träningskläder via sajten.

Har Anna Anka någon kontakt med sina barn idag?

Anna Anka har två barn; dottern Elli, 20, som hon fick tillsammans med sin första make Louis Yeager och sonen Ethan, 16, som ho fick tillsammans med ex-maken Paul Anka.

Både Louis och Paul drog Annas namn i smutsen under brutala rättsprocesser för att vinna vårdnaden om deras respektive barn. Anna förlorade vårdnadstvisterna i båda fallen.

Vi vet inte om hon försonats med sin unga son ännu, men hon har fått kontakt med dottern igen, efter att inte ha träffat henne på sex år.

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, berättade Anna Anka för Hänt i början på 2020.

Hon har även nyligen publicerat en bild på dottern, med en lång kärleksfull text på Instagram.

Vilken realityserie på svensk tv var Anna Anka senast med i?

Trots att Anna Anka bara var med i tv-serien Svenska hollywoodfruar i två säsonger, så är hennes namn nästan synonymt med showen för svenska folket.

Annons

Men Anna Anka var faktiskt med i en annan realityserie så sent som 2020. Hon tävlade nämligen i det norska matlagningsprogrammet Camp Kulinaris. Likt hennes konfliktfyllda tid i Svenska hollywoodfruar, hade Anna svårt att anpassa sig till de andra deltagarna även i detta program.

– Jag är annorlunda och folk vet inte hur de ska reagera eller acceptera mig för jag är ingen som följer massan. De är inte vana vid en person som inte försöker passa in, sade Anna Anka i ett pressmeddelande i samband med att programmet hade premiär.

FOTO: Viaplay

Annons