Doktor Mikaels bebislycka – stora glädjebeskedet i familjen

Doktor Mikael i grå kostym.

Multiaktuella Nyhetsmorgon-profilen Mikael Sandström är en av Sveriges mest kända läkare.
Nu berättar han om nya familjelyckan i en intervju med Hänt.
Läs allt här!
0:46

Efter reklamen: Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”

(0:46)

Bingolottos Lotta Engbergs, 58, och Nyhetsmorgons doktor Mikael Sandströms, 63, relation blev offentlig sommaren 2020 och snabbt blev de ett av Sveriges mest folkkära kändispar.

Doktor Mikael är aktuell i den nya överlevnadsshowen The Island på Kanal 5. Så här sade han till Hänt om hur det var att vara så långt ifrån sin käresta:

– Jag hade Lotta som en mental oas att gå till på natten. Det var skönt att ligga där sönderstucken i något jävla palmblad, så kunde jag tänka på något roligt som vi hade gjort i somras. Det gjorde livet lättare. Den strategin funkade.

Sanningen bakom Steffos solglasögon i Nyhetsmorgon

Doktor Mikael och Lotta Engberg flyttade ihop –

Paret har varit sambos sedan i mars förra året. Dessförinnan hade de haft ett så kallat distansförhållande, men det var inte idealt. Så Mikael gjorde slag i saken och sålde villan i Hallstahammar för att kunna flytta ihop med kärleken Lotta.

Nu bor de två turturduvorna i en villa utanför Göteborg, som de kom över för en prislapp på dryga 8,7 miljoner svenska kronor.

När Hänt fick besöka paret för att kika in i det gemensamma hemmet, berättade dock Lotta om framtida husplaner på internationell ort.

– Vi vill gärna bo här, men flera år framåt finns det något annat som hägrar. Under vinterhalvåret vill jag gärna ha ett boende på varmare breddgrader, gärna Spanien. Där kan man spela golf året runt så att man kanske kan infria sitt nyårslöfte, sade Lotta till Hänt då.

Linda Bengtzings fina stöd till sonen Nisse efter tuffa kampen

Doktor Mikaels bebislycka – nu avslöjar han stora glädjebeskedet i familjen

När vi träffar doktor Mikael på pressträffen för tv-programmet The Island den 8 februari är vi nyfikna på att veta hur flytten till Göteborg har påverkat relationen till hans familj. Mikael har nämligen två vuxna barn från en tidigare relation, sonen Marcus, 33, och dottern Mimmi, 32.

– Det blir inte så tätt, det blir vid helger och högtider, säger Mikael då som svar på hur ofta de träffas.

Nyhetsmorgon-profilen har även fyra barnbarn. Den fjärde lilla ögonstenen, Marcus dotter Silje, kom till världen den 11 juni 2021.

– Nu ska vi dit på lördag för då ska lilla Silje, som är yngsta barnbarnet, döpas. Då möts vi, men det är dessvärre ett par månader där emellan, berättar han.

Vilket underbart glädjebesked från Soldoktorn. Härligt med pompa och ståt för den älskade lilla Silje!

LÄS OCKSÅ: Oväntade beslutet avslöjat – nu tar prins Daniel av sig ringen

LÄS OCKSÅ: Anna Lindmarker har sålt drömhuset – ett halvår efter maken Lars död

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jonas Hessman

SENASTE NYTT!