Steffo Törnquists oro över utseendet – sanningen bakom solglasögonen

Steffo Törnquist

Steffo Törnquist syns i tv-rutan flera gånger i veckan, men inför veckans sändningar var han lite orolig över sitt utseende.
Nu avslöjar programledaren vad som egentligen döljer sig bakom de tonade glasögonen.
1:01

Efter reklamen: 5 saker du vill veta om Steffo Törnquists succékarriär på TV4

(1:01)

Steffo Törnquist är ett namn vi alla känner till. Tillsammans med sina TV4-kollegor, så som Jenny Strömstedt och Maria Forsblom, syns han i det populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon där han har underhållit tittarna i många år.

Steffo Törnquists starka känslor i direktsändning: ”Rörd”

Men vissa dagar på jobbet sticker ut lite extra för Steffo. I slutet av januari var bland annat den fyra år gamla konstnären Viggo Lindhe på besök i studion för att visa upp sina konstverk. Han hade då ritat av sina föräldrar och en rymdraket - något som han stolt visade upp i programmet.

Men som om det inte vore nog hade han även ritat av Steffo och Sofia Geite, något som fick de båda att bli väldigt rörda. På Instagram skrev Steffo sedan om händelsen.

”Oj så svårt att hålla tillbaka tårarna i studion idag. Konstnären Viggo är fyra år och hade vernissage hos oss. Han hade köpt kavaj och boots för att se ut som jag, och så fick jag ett porträtt!! Fyra år!!!”, skrev han under en bild på de två och det fina porträttet.

Steffo Törnquists oro över sitt utseende i Nyhetsmorgon

Steffo syns med andra ord i tv-rutan väldigt ofta, men nu har han drabbats av något som gör att han kanske vill bära solglasögon under kommande sändningar.

Steffo har nämligen råkat ut för en vagel, något som han både visar och berättar om på Instagram.

”Mitt vänsteröga. Äcklig bild, vet, ser ut som om jag åkt på en propp, men det är en vagel eller vad det nu heter. Min hustru säger att jag ska lägga en upphettad guldring på ögat, men vad är det för hokus pokus. Bättre tips, please. Annars blir det solbrillor i studion imorgon”, skriver han under en närbild på vageln.

Och i kommentarsfältet är det nu många som delar med sig av sina bästa tips.

”Du ska ta ditt spott direkt på när du du vaknar imorgon. Säkert tips från Hälsingland”, skriver bland annat en följare.

”Tvätta med ljummet vatten. Massera ut mot tåröppning. Själv klämmer jag, som finnar, men det ska man INTE göra sägs det. Har dock fungerat varje gång!”, hälsar en annan.

Under torsdagens sändning bar Steffo Törnquist ett par tonade glasögon, vilket han ofta annars gör också. Skillnaden denna gång är att vi faktiskt vet vad som döljer sig därunder.

Vi hoppas att vageln är borta snart, Steffo!

LÄS OCKSÅ: Joakim Lundell avslöjar smärtsamma skönhetsingreppet – stora oron

LÄS OCKSÅ: Så är verkliga relationen mellan Carolina Gynning och Bathina Philipson

SENASTE NYTT!