Joakim Lundell avslöjar smärtsamma skönhetsingreppet – stora oron

Joakim Lundell

Joakim Lundell är en av Sveriges största influencers.
I podcasten Jocke & Jonna – sanningen måste fram berättar han nu om ett stort skönhetsingrepp han ska göra.
– Det här är skitjobbigt, säger han.
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, slog igenom för svenska folket för cirka sex år sedan när de startade Youtube-kanalen Jocke & Jonna. Kanalen blev startskottet på en minst sagt framgångsrik karriär och de har sedan dess rankats som Årets makthavare, vunnit Kristallen samt knipit titeln som Årets Youtuber flertalet gånger.

År 2016 blev de äkta makar och två år senare fick de sitt första barn, dottern Lunabelle, 3. Sommaren 2020 utökades familjen ytterligare när lillebrodern Lionel, 1, kom till världen.

Joakim Lundells oro efter frågan från dottern Lunabelle

På sina sociala medier delar de med sig av stora som små händelser från vardagen. Och under förra veckan var det ett samtal med Lunabelle som de diskuterade.

Joakim skulle nämligen natta dottern när hon plötsligt började ställa massa frågor. Något han berättade om i en video på deras Youtube-kanal.

– Jag nattade ju Lunabelle igår och hon ville inte sova, säger han och fortsätter:

– Så ställde hon så konstiga frågor som om hon blivit tre år äldre. ”Pappa tycker du mitt ansikte är fint?”

4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Men det tog inte slut där. Lunabelle frågade nämligen också om Joakim hade gillat hennes ansikte mer om hon hade smink på sig, något som fick honom att hamna i chock.

Han frågade då var hon har fått det ifrån varpå hon svarade ”jag vill ha smink för då blir man fin”.

Joakim Lundell avslöjar skönhetsingreppet: ”Det här är skitjobbigt”

Joakim och Jonna har även en podcast tillsammans. Nu berättar Joakim att han snart ska göra ett skönhetsingrepp, nämligen en hårtransplantation.

Ingreppet ska äga rum på fredag och då ska de flytta 2 500 hårsäckar från hans nacke till huvudet. I Jocke & Jonna – sanningen måste fram berättar han om nervositeten inför ingreppet.

– Jag går in i ett mode nu och kommer förmodligen vara ganska irriterad resten av veckan för det här är skitjobbigt. Det ska göra pissont säger alla som har gjort det, säger han och fortsätter:

– Det jag är mest rädd för är eftervården. I tio dagar ska man sitta och sova. Man får inte röra sig, i stort sett, på tio dagar för då kan håret lossna. Man får väl kedja fast sig själv.

Avslutningsvis förklarar han att han väljer att prata om det här för att minska tabun kring hårtransplantation och andra ingrepp som riktar sig till män.

– Jag vill visa andra att man inte ska skämmas för att göra det. Jag tycker det är viktigt för jag tror att många killar skäms över att göra ett sånt ingrepp och det är ju jättekonstigt när kvinnor kan fixa bröst, Botox, trådlyft. Ja, det mesta, säger han i podcasten.

Jocke & Jonna - Sanningen måste fram finns på Podme.

LÄS OCKSÅ: Casper Janebrinks lycka efter skilsmässan – hon är kvinnan på bilden

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos assistent visar upp okända pojkvännen – se bilden

SENASTE NYTT!