Idol 2023 marknadsföring banner

Bianca Ingrossos assistent visar upp okända pojkvännen – se bilden

16 feb, 2022 
Bianca Ingrosso
Följarna har inte fått se speciellt mycket av Julia Höjner sedan hon började jobba som Bianca Ingrossos assistent för två år sedan.
Nu väljer Julia att dela med sig av en detalj om sitt privatliv – och visar stolt upp sin pojkvän i ett inlägg på Instagram!
Annons
Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här
Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

2018 tog Norrköpings-tjejen Lovisa Worges, 25, liv en drastisk vändning när hon blev erbjuden jobbet som Bianca Ingrossos, 27, assistent. Duon började arbeta ihop och till en början var relationen strikt professionell.

Idag är Lovisa och Bianca bästa vänner. Tv-profilen har vid flera tillfällen delat med sig av tacksamheten över att ha en kompis som Lovisa i sitt liv.

– Hon har absolut förändrat mig, till det bättre. Hon har fått mig att våga ringa en kompis om jag vill prata ut eller mår dåligt, har Bianca tidigare sagt om relationen.

Därför slutar Lovisa Worge jobba som Bianca Ingrossos assistent

Men allting har ett slut. För två år sedan meddelade Bianca att Lovisa inte kommer att vara hennes assistent längre.

Annons

– Hon är alldeles för duktig för att vara en assistent. Alla företag vill ju typ ta in henne för att hon är så jävla grym på det hon gör, förklarade hon då.

Bianca och Lovisa slutade alltså inte jobba ihop, utan de senaste åren har Lovisa Worge istället varit anställd på sminkföretaget Caia cosmetics. Detta innebar såklart att Bianca Ingrosso behövde anställa en ny assistent, och efter en lång rekryteringsprocess stod det klart att Julia Höjner, 24, är den som ansluter sig till teamet.

Assistenten Julia Höjner visar upp sin pojkvän på Instagram

Till skillnad från Lovisa Worge har Julia Höjner knappt syns till i Bianca Ingrossos sociala medier-kanaler sedan hon började jobba för entreprenören. Följarna har spekulerat i vad anledningen till detta kan vara, och många tror helt enkelt att relationerna är väldigt olika.

”Lovisa är hela paketet. Assistent, familj, bästa kompis, livspartner mm. Julia är en anställd på Caia och avlastar Lovisa”, hälsade en person i en kommentar nyligen.

Men hur ser Lovisa och Julias privatliv ut, utanför jobbet med Bianca? Det verkar som att Lovisa är singel och fokuserar till stor del på sitt arbete på Caia.

Annons

Julia Höjner vet vi mindre om, eftersom hon inte alls är lika offentlig som Lovisa. Men nu väljer assistenten att dela med sig av en detalj om sitt privatliv – nämligen att hon har en pojkvän!

Julia Höjners pojkvän

Det är på självaste Alla hjärtans dag som Julia väljer att hylla sin älskade i ett inlägg på Instagram story. Hon har då lagt upp en bild på den lyckligt lottade tillsammans med texten:

”Min kärlek”.

Stort grattis till kärleken Julia Höjner!

FOTO: Youtube

Annons