LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Ankas starka ord till 20 år yngre maken David Johansson

15 feb, 2022 
Anna Anka
Kärleken mellan Anna Anka och hennes 20 år yngre make David Johansson spirar.
Nu väljer Anna att hylla sin älskade – efter långa frånvaron på sociala medier.
”Jag älskar mitt liv för att det gav mig dig”, skriver hon.
Annons
5 kändisar med galet dyra brudklänningarBrand logo
5 kändisar med galet dyra brudklänningar

Anna Anka, 50, gjorde stort avtryck i TV3:s Svenska hollywoodfruar och har genom åren skapat stora rubriker genom sina kontroversiella uttalanden.

Sedan ett par år tillbaka är hon gift med 20 år yngre kärleken David Johansson och nu väljer hon att hylla sin make efter en tids tystnad på sociala medier.

Maria Montazami och Anna Anka i bråk: ”Elak”

En annan profil som gjorde stort intryck i Svenska hollywoodfruar var Maria Montazami. Hon medverkade samtidigt som Anna Anka – men idag är de inte vänner.

Annons

– Jag började nog känna det efter att Anna Anka rök, för jag tycker hon var så jäkla elak. Då kändes det skönt, då började det bli lite mer normalt. Men sen ville ju vissa människor se en massa bråk och babbel men jag var inte inne på det, säger hon.

Idag umgås det inte, förtydligade Maria Montazami under samtalet.

Anna Ankas kärlekslycka med 20 år yngre maken David

När Anna Anka var med i Svenska hollywoodfruar var hon gift med sångaren Paul Anka. De gick skilda vägar 2010 efter två år som gifta.

Idag har Anna istället hittat kärleken i den 20 år yngre maken David Johansson. I en intervju med Expressen, från hösten 2021, beskrev hon att relationen är fantastisk och kom även in på sexlivet.

– Det är svårt när man är ung – porren trycks in i dem hela tiden. Killarna har förväntningar på hur en tjej kommer bete sig. Tjejen blir besviken för hon inte vill ha det på ett visst sätt, inte i röven, inte suga. Då blir de båda besvikna, säger hon till tidningen och fortsätter:

Annons

– Män blir tända bara genom att se dig naken. Hur du ser ut är oväsentligt i de stunderna.

Hyllningen till maken David – efter långa frånvaron

Anna Anka har inte uppdaterat sociala medier på ett tag men väljer nu att hylla sin älskade make David, på självaste Alla hjärtans dag.

Anna Anka
Anna Anka kärlekshyllar sin make på sociala medier.

”Det tar tre sekunder att säga jag älskar dig, men det tar en livstid att bevisa det”, skriver Anna Anka och fortsätter:

”Jag älskar mitt liv för att det gav mig dig”

”Jag älskar dig för att du är i mitt liv. Glad alla hjärtans glad”

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons