Anna Ankas starka ord till 20 år yngre maken David Johansson

Anna Anka

Kärleken mellan Anna Anka och hennes 20 år yngre make David Johansson spirar.
Nu väljer Anna att hylla sin älskade – efter långa frånvaron på sociala medier.
”Jag älskar mitt liv för att det gav mig dig”, skriver hon.
0:44

Efter reklamen: 5 kändisar med galet dyra brudklänningar

(0:44)

Slå på ljud

Anna Anka, 50, gjorde stort avtryck i TV3:s Svenska hollywoodfruar och har genom åren skapat stora rubriker genom sina kontroversiella uttalanden.

Sedan ett par år tillbaka är hon gift med 20 år yngre kärleken David Johansson och nu väljer hon att hylla sin make efter en tids tystnad på sociala medier.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Han är Julias nya pojkvän – bekräftar relationen med kändisen

Maria Montazami och Anna Anka i bråk: ”Elak”

En annan profil som gjorde stort intryck i Svenska hollywoodfruar var Maria Montazami. Hon medverkade samtidigt som Anna Anka – men idag är de inte vänner.

När Maria Montazami nyligen gästade podcasten Tv-fabriken berättade hon om känslorna när Anna Anka valde att hoppade av programmet. Hon beskrev att det kändes skönt att Anna slutade då det blev mer ”normalt”.

– Jag började nog känna det efter att Anna Anka rök, för jag tycker hon var så jäkla elak. Då kändes det skönt, då började det bli lite mer normalt. Men sen ville ju vissa människor se en massa bråk och babbel men jag var inte inne på det, säger hon.

Idag umgås det inte, förtydligade Maria Montazami under samtalet.

Anna Ankas kärlekslycka med 20 år yngre maken David

När Anna Anka var med i Svenska hollywoodfruar var hon gift med sångaren Paul Anka. De gick skilda vägar 2010 efter två år som gifta.

Idag har Anna istället hittat kärleken i den 20 år yngre maken David Johansson. I en intervju med Expressen, från hösten 2021, beskrev hon att relationen är fantastisk och kom även in på sexlivet.

– Det är svårt när man är ung – porren trycks in i dem hela tiden. Killarna har förväntningar på hur en tjej kommer bete sig. Tjejen blir besviken för hon inte vill ha det på ett visst sätt, inte i röven, inte suga. Då blir de båda besvikna, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Män blir tända bara genom att se dig naken. Hur du ser ut är oväsentligt i de stunderna.

Hyllningen till maken David – efter långa frånvaron

Anna Anka har inte uppdaterat sociala medier på ett tag men väljer nu att hylla sin älskade make David, på självaste Alla hjärtans dag.

Anna Anka

Anna Anka kärlekshyllar sin make på sociala medier.

FOTO: Instagram

”Det tar tre sekunder att säga jag älskar dig, men det tar en livstid att bevisa det”, skriver Anna Anka och fortsätter:

”Jag älskar mitt liv för att det gav mig dig”

”Jag älskar dig för att du är i mitt liv. Glad alla hjärtans glad”

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!