LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Maria Montazamis hårda ord om Anna Anka: ”Lägsta lusen som finns”

29 jan, 2022 
Lovisa Ström
Maria Montazami & Anna Anka
Att Maria Montazami och Anna Anka inte kom så bra överens i Svenska Hollywoodfruar är ingen hemlighet.
I podcasten TV-Fabriken, med Fredrik Ralstrand, berättar Maria nu vad hon egentligen tycker om Anna och hur deras relation ser ut idag.
– Den lägsta lusen som finns, säger hon.
Annons
Fem underbara citat från Maria MontazamiBrand logo
Fem underbara citat från Maria Montazami

Maria Montazami blev känd för svenska folket efter sin medverkan i det populära realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där var hon med i flera säsonger och blev med åren mer och mer folkkär.

Idag är hon aktuell med det nya överlevnadsprogrammet The Island och i veckan gästar hon Fredrik Ralstrands podcast TV-Fabriken för att prata om upplevelsen. Men under intervjun berättar hon även om relationen till Anna Anka.

Maria Montazami om konflikterna i Svenska Hollywoodfruar

I podden avslöjar Maria att hon aldrig var helt bekväm med att träffa de andra fruarna. Tvärtom så fick det henne att må ganska dåligt.

– Vi var tvungna att träffas på pressträffar och det var det ena och det andra och jag mådde lika dåligt varje gång jag åkte tillbaka. Jag tänkte "nej, varför utsätter jag mig för det här?". Det var inte roligt att ibland vara tillsammans med de andra fruarna och de tyckte kanske inte att det var kul att vara med mig heller, förklarar hon.

Något som hon däremot inte har känt under inspelningen av The Island.

– Nu när jag kan jämföra hur det är att vara med sju andra kändisar, vilken respekt man har för varandra på ett helt annat sätt, säger hon.

Annons

Maria Montazamis hårda ord om Anna Anka – efter konflikterna

Maria hade aldrig kunnat tro att det skulle bli en sån succé som det faktiskt blev, och i podden berättar hon att hon är tacksam över allt som hänt genom serien.

– Det har inte varit något annat än roligt faktiskt, säger hon.

Däremot menar hon att hela upplevelsen ändrades väldigt mycket när Anna Anka hoppade av programmet.

– Jag började nog känna det efter att Anna Anka rök, för jag tycker hon var så jäkla elak. Då kändes det skönt, då började det bli lite mer normalt. Men sen ville ju vissa människor se en massa bråk och babbel men jag var inte inne på det, säger hon.

Och på frågan om hon och Anna har någon kontakt idag är hon tydlig.

– Absolut inte, jag tycker hon är den lägsta lusen som finns. Hon var aldrig riktigt taskig mot mig men hon var så jäkla elak mot de andra, vissa av dem, och hon är en nervös, ensam kvinna som jag tycker väldigt synd om. Men hon är otroligt söt, men det som finns i kroppen är inte mycket av medkänsla, moral och omtanke för människor, säger hon bestämt.

Hänt har sökt Anna Anka för en kommentar.

Annons