Bianca Ingrosso om relationen med assistenten Lovisa

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge

Sedan radarparet Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf trappade ner på timmarna de umgås har Lovisa Worge börjat synts allt mer intill Biancas sida.
I en ny video berättar Bianca om den starka vänskapen med assistenten, som hon menar att hon aldrig tidigare har upplevt med någon annan vän.

I början av förra sommaren beslutade sig de tidigare bästa vännerna Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf för att lägga ner sin gemensamma podcast Alice & Bianca -Har du sagt A får du säga B. Efter beskedet visade det sig att det tidigare radarparet inte längre tillbringade lika mycket tid tillsammans och allt eftersom försvann de mer och mer från varandras sociala medier.

– Vi är inte ovänner men vi umgås inte lika mycket idag. Jag saknar Alice och önskar att vi umgicks mer än vad vi gör och det är helt mitt fel, sa Bianca i en video på sin Youtube-kanal i början av året.

Svårigheterna kring vänskap

Även Alice har öppnat upp om att de två influencer-vännerna inte längre prioriterar att ses eftersom de lever i olika livssituationer.

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer, har Let’s dance-aktuella Alice tidigare berättat för Hänt.

Istället är det med assistenten Lovisa Worge som Bianca främst syns med. Duon, som inte bara arbetar tillsammans, har nämligen blivit väldigt bra vänner.

Bianca har tidigare varit öppen med att just vänskap inte är det lättaste för henne och att hon ibland kan känna sig i vägen om hon skulle höra av sig till en kompis. Även att visa känslor för sina vänner är något som Bianca förklarat att hon kan tycka är jobbigt.

Förändringen med Lovisa

Men sedan Norrköping-tjejen Lovisa klev in i Biancas liv anser hon att hon nu har genomgått en förändring. I en video på sin Youtube-kanal berättar Bianca om sitt nya jag, som Lovisa har lockat fram. Detta efter att en följare ställt frågan: Tycker du att Lovisa har förändrat dig?

– Jo faktiskt verkligen, Lovisa är nog den första vännen jag haft där jag känner mig bekväm med att säga att jag verkligen älskar dig och Lovisa är nog en kompis som jag liksom aldrig riktigt har haft förut, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Hon är väldigt enkel och har väldigt mycket förståelse så det finns liksom ingenting att klaga på riktigt. Men hon har absolut förändrat mig, till det bättre. Hon har fått mig att våga ringa en kompis om jag vill prata ut eller mår dåligt. Och hon har fått mig att känna att man kan ringa utan att du känner att du är i vägen, eller ett problem, eller är jobbig. Hon har fått mig att lite mer vanlig vän, vilket ni vet att jag är väldigt dålig på. 

FOTO: Karin Törnblom/TT/ Instagram