Alice Stenlöf och Bianca Ingrossos oväntade återförening

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso

Sedan Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso beslutade sig för att lägga ner sin podcast Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B har de inte umgåtts lika frekvent.
Härom veckan berättade Alice att detta berodde på att tiden inte längre fanns till, men nu syns duon plötsligen tillsammans igen.

Radarparet Bianca Ingrosso och Alice Stenlöf valde under förra sommaren plötsligt att lägga ner sin populära podcast Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B. Detta efter att de tillsammans hade fyllt Globen under en livepodd och vecka efter vecka haft höga lyssnarsiffror. Anledningen till beslutet sa infleuncer-vännerna var att de ville avsluta på topp men Bianca kom senare under sommaren med en förklaring som handlade om att podden blivit lite för personlig för hennes smak.

– Vi är inne just nu i en period där jag försöker att inte alla av mina jobb ska vara så personlighetssäljande som det faktiskt blir. Jag trivs denna sommar med att faktiskt vara totalt ledig och inte så himla offentlig. Podden blir nog den som inte kommer vara aktuell under 2019, berättade Bianca Ingrosso för Hänt i somras.

Bianca och Alice var inte bara podd-kollegor, duon syntes nämligen även flitigt tillsammans på varandras sociala kanaler under allt från hemmakvällar till festligare tillställningar. Men efter beslutet om den nerlagda podden slutade de umgås lika intensivt, vilket var något som följarna snabbt reagerade på.

Alice ord om relationen

Tidigare har Alice, som nu är aktuell i TV4-programmet Let’s Dance, berättat om hur relationen mellan de två influencer-vännerna ser ut idag.

– Den är bra, sa Alice för några veckor sedan till Hänt.

Däremot menade hon att de inte länge har tid att ses pågrund av deras olika livssituationer. Bland annat berättade Alice att dansträningarna inför premiären tar upp mycket av hennes tid.

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer, sa då Alice.

”Lunchen blev en succé”

Nu visar det sig däremot att Alice lyckats lägga dansskorna åt sidan för en stund. I en video som hon nyligen publicerade på sin Youtube-kanal syns de före detta bästa vännerna avnjuta en lunch tillsammans med bland annat sina två assistenter Lovisa Worge och Lucas Armando Feola. Detta för att fira Alice assistent Lucas som fyllt år.

– Lunchen blev en succé och han blev så överraskad, säger Alice i videon.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT /Karin Törnblom/TT