5 saker du undrar om Alice Stenlöf i Let’s dance 2020

Så lång är Alice Stenlöf och 4 andra saker du undrar

Influencern Alice Stenlöf är en av deltagarna i Let's dance 2020.
Men vem är egentligen Alice när hon inte bloggar?
Tycker hon om någon speciell maträtt och hur lång är Alice?
Hänt svarar!

Influencern och bloggerskan Alice Stenlöf, 23, flyttade från hemstaden Göteborg till Stockholm för att hennes sociala kanaler växte. Hon flyttade bland annat med hopp om att Stockholm skulle ge henne en större plattform att nå ut till sina följare på, och om det gjorde!

På ett event träffade hon superinfluencern Bianca Ingrosso, 25, och de blev genast vänner. Snabbt efter det startade podcasten Alice och Bianca – Har du sagt A får du säga B, som direkt blev succé.

Nu är podden nedlagd och Alice ska under våren dansa i tv-programmet Let’s dance. Men vem är egentligen Alice Stenlöf? Hänt svarar.

Alice Stenlöfs relation till Bianca Ingrosso

Alice är en av Sveriges mest populära influencers och bloggare och det var med sorg som Bianca och Alice lade ner podden.

– Det är så mycket med den här podden som har varit otroligt fantastiskt och vi har fått så mycket möjligheter och kärlek från er som har lyssnat. Men vi vill också sluta på topp, berättade Alice i poddavsnittet som blev deras sista.

Under tiden då podden var aktuell syntes Alice och Bianca ofta tillsammans. Men efter podden syns de ihop allt mer sällan. Men någon tjall på tråden verkar det inte vara. När Hänt träffade Alice på pressträffen inför Let’s dance fick hon frågan om hur hennes och Biancas relation är idag.

– Den är bra, berättade Alice för Hänt och fortsatte:

– Vi har båda mycket åt varsitt håll. Jag dansar flera timmar per dag och hon gör sina grejer.

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso "Alice och Bianca Showcast", i Globen

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso “Alice och Bianca Showcast”, i Globen. FOTO: Karin Törnblom/TT

Hur lång är Alice Stenlöf?

Alice föddes i Göteborg den 17 juni år 1996 och växte även upp i västkuststaden. Hon arbetar nu i Stockholm som bloggerska, videomakare och radioproducent. Bloggen har hon drivit redan sedan 2015 och den går som på räls!

Men hur lång är egentligen Alice Stenlöf? Det är det många som undrar, och såklart kan Hänt ge svaret! Alice är hela 170 centimeter lång.

Vad heter Alice Stenlöf på Instagram?

Att arbeta som influencer innebär bland annat att alltid ha ständigt uppdaterade sociala kanaler. Detta är något som Alice är en riktigt fena på, vilket kanske är ett gott tecken att det går så pass bra för henne som det faktiskt gör i influencervärlden?

Men vad heter egentligen Alice Stenlöf på Instagram? Aliaset är alicestenlof, och där har hon över 300 tusen följare.

Alice kärlek till pasta

Något som Alice har gemensamt med Ingrosso/Wahlgrensfamiljen är att hon älskar pasta. På sin blogg har hon tidigare till och med delat med sig av smaskiga recept så att man enkelt kan laga den perfekta pastan hemma.

“Om ni är som jag var igår riktigt sugna på en krämig pasta till middag ikväll så kan jag varmt rekommendera denna – så fruktansvärt god!”, har hon tidigare skrivit på bloggen och delat med sig av ett recept hon ansåg var simpelt.

Alice Stenlöfs pojkvän Philip Wong

Det var redan 2013 som Alice hittade sin stora kärlek – pojkvännen Philip Wong. Paret träffades genom Philips syster Victoria, som Alice var vän med. Det tog ett tag tills paret väl tog tag i de kärleksgnistor som cirkulerade kring dem.

Men en dag valde de att tillsammans åka ut till Philips sommarställe för att hänga lite, och där ute på en brygga skedde första kyssen!

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Karin Törnblom/TT