Efter följarnas ord – Bianca Ingrossos besked om assistenten

Efter följarnas ord – Bianca Ingrossos nya besked om assistenten

Bianca Ingrosso har tidigare berättat att hon söker en ny assistent, och ansökningarna därtill har strömmat in. Men nu låter det annorlunda.
– Vi har tänkt till nu, säger hon i en video på Instagram.

Bianca Ingrosso, 25, lever ett hektiskt liv som influencer. Förutom allt jobb som hör influencer-livet till är hon även med i egna serien Wahlgrens värld på Kanal 5 och Dplay, och sitter i juryn i TV4:s Talang.

Hon har även medverkat i Let’s Dance, bloggat, poddat och idag driver hon fortfarande sin populära Youtube-kanal där hon delar med sig av sin vardag flera gånger i veckan. Utöver allt detta grundade hon även sminkmärket CAIA Cosmetics 2018 som grädden på moset.

Med tanke på alla bollar i luften som Bianca har valde hon i början av 2018 att anlita Lovisa Worge, 23, som assistent. För några månader sedan gick Bianca i en vlogg ut med att hon skulle behöva ytterligare en ny assistent. Eller det är snarare assistenten som behöver en ny assistent, enligt Bianca.

– Det blir ju din assistent, säger hon till Lovisa Worge i en video på Youtube som laddades upp i december.

Bianca Ingrosso förklarar i videon att de fått in minst 3 000 ansökningar om det nya jobbet.

– Vi har inte haft tid att kolla igenom det här, så det är säkert jättemånga bra kandidater som redan har skaffat sig ett jobb, säger hon och skrattar.

Men det verkar inte gå jättelätt för tjejerna med rekryteringsprocessen.

– Det går skit, säger Lovisa i videon.

Biancas nya besked om rekryteringsprocessen

I videon säger Bianca och Lovisa att de ska ta tag i rekryteringen på allvar innan året är slut.

– Vid nyår börjar vi kolla igenom det här.

Men när Bianca livesänder på Instagram under måndagskvällen ger hon ett nytt besked gällande rekryteringen av en ny assistent. Hon säger att de fortfarande inte tagit tag i att gå igenom ansökningarna och att de antagligen inte kommer att göra det heller, då de inte längre känner ett behov av det.

Hon säger att det känns som att Lovisa klarar av allt arbete i dagsläget.

– Nej ni är så många som sökt in, säger hon i videon och fortsätter:

– Vi har tänkt till nu och känner ”behöver vi verkligen en till? Vad ska den personen ens göra?”, säger hon i videon på Instagram.

FOTO: Instagram, TT