TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Casper Janebrinks lycka efter skilsmässan – hon är kvinnan på bilden

16 feb, 2022 
CASPER JANEBRINK
Casper och Helena Janebrink har gått skilda vägar efter 23 år tillsammans.
Nu berättar Casper för första gången hur han egentligen mår efter alltihop – och delar med sig av en glad bild på Instagram.
Annons
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som giftaBrand logo
Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

Casper Janebrink, 52, och Helena Janebrink, 44, var ett par i 23 år och gifta i 20 år. De har barnen Alice, 18, och Felix, 15, ihop.

Den senaste tiden har familjen varit ifrån varandra en hel del. Casper har nämligen seglat från Gran Canaria till St Martin i Västindien med anledning av tv-programmet Över Atlanten. Programmet kommer att visas på Kanal 5 och discovery+ senare i år.

Med Casper på resan var även Linus Wahlgren, 45, Ann Wilson, 53, Loreen Talhaoui, 38, Erik Ekstrand, 42, och före detta fotbollsspelaren Kenneth Andersson, 54.

Casper Janebrink och Helena Janebrink går skilda vägar

Förra veckan var seglingen avslutad och Casper var återigen på svensk mark. Det som stod på agendan då var att åka hem och ha familjemys med Helena och barnen framför tv:n.

Annons

Men bara några dagar senare, på Alla hjärtans dag närmare bestämt, kom beskedet att de har ansökt om skilsmässa.

”Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans, därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa. Tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet”, förklarade Casper Janebrink i ett inlägg på Instagram.

Helena har valt att hålla sig utanför offentlighetens ljus och håller sitt konto privat. I ett meddelande till Hänt har hon också uttalat sig om skilsmässan.

Casper Janebrinks mående efter skilsmässan

Men hur mår egentligen Helena och Casper nu? I ett sms till Expressen skriver Casper att de båda två mår bra trots omständigheterna.

”Vi mår bra efter omständigheterna”, skriver Casper till tidningen.

Det verkar som att Casper nu försöker att fokusera på annat, som träningen. På Instagram story har han nu delat med sig av en bild från gymmet tillsammans med en kvinna. Hon heter Anna Tennmark och är personlig tränare på gymmet Improve, där Casper tränar.

”Träffade även vännen Casper Janebrink”, skriver Anna på sin Instagram story.

Anna är mamma till tre barn och är även gift med Philip Lailani. Även han är personlig tränare och har tidigare tränat kändisar som Katrin Zytomierska, 43.

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons