TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tittarna rasar mot Wincents beteende i Farmen 2022 – hårda orden

15 feb, 2022 
Wincent
Farmen 2022 är mitt uppe i säsongen med Wincent som en återkommande profil på gården.
Men tittarna är denna gång inte helt nöjda med insatsen – detta efter en upptäckt i programmet.
Annons
Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"Brand logo
Artisten Liamoos önskan till dottern Alina: "Syskon är alltid bra"

Farmen 2022 är mitt i säsongen och de trogna tittarna är snabba på att säga sitt. Säsongen har minst sagt varit fartfylld och det har skapats pakter och uppstått både tårar, bråk och skratt.

En återkommande profil är såklart den omtyckta Hans Wincent. Han är den som kommer förbi deltagarnas gård för att ge farmarna sina uppdrag samt belöningar. Men tittarna är inte helt nöjda med Wincent denna gång, detta efter att de upptäckt och specifik sak.

Favoriten Niklas fick lämna Farmen – tittarna i sorg

Niklas Johansson var den som fick lämna programmet i söndagens avsnitt. Han gjorde stort avtryck. Redan i första avsnittet högg han sig med en yxa i smalbenet, något han berättade om i en intervju med Hänt.

Annons

– Det var bara upp på båren, fick lite stygn och sedan var jag på benen igen. Jag var ju så peppad på att komma tillbaka. Det kändes ju som värdefulla timmar just då, när man precis lärde känna folket och så. Det var dålig tajming, sa han då.

”Tyvärr så blir det inget mera farmen för mig bara barnungar kvar. Niclas var en värdig vinnare. Tack för denna gång”, skriver en person på Farmens Instagram.

Tittarna kritiska mot Wincent: ”Begriper jag inte”

Farmen-tittarna är som vanligt väldigt engagerade i avsnitten. Men det finns en sak de nu reagerar lite extra på och det gäller Farmens Hans Wincent.

Annons

Flera tycker han har blivit för snäll och godkänner för många uppdrag, skriver de på TV4:s sociala medier.

”Vissa saker får man nog tumma lite på. Dock begriper jag inte hur grindarna kunde få godkännas fast Wincent förklarade hur lätt grisarna kan ta sig ut med trynet etc. De var ju alltså inte bra helt enkelt”, skriver en person i en kommentar.

”Likadant tyckte jag om torkvindan, hur sjutton kunde han godkänna den? Vincent har blivit snällare och mat får dom i överflöd jämfört med förr om åren”, hälsar en annan.

Det mesta godkänns ju och sen blir det massor mad mat, godis och öl och vin som belöning. Precis som det var på gårdarna på 1800-talet.”, skriver en tredje tittare.

”Ja. Farmen har spårat ur fullständigt, på Torpet får man ju inte ens se när uppdragen godkänns, bara att de får en stor korg med mat öl och ibland sprit. Farmen handlar bara om intriger och bråk numera, knappt något om hur man sköter en gård”, hälsar en fjärde person.

Wincent
Wincent i Farmen.

FOTO: TV4

Annons