TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niklas Johansson tvingades lämna Farmen – nu rasar TV4-tittarna: ”Fel”

14 feb, 2022 
NIKLAS JOHANSSON, KESHIA BARBOUR
I söndagens kamp på Tinget blev det Niklas som tvingades lämna tävlingen efter en förlust på en utslagsfråga. Nu är tittarna riktigt upprörda över händelsen i programmet.
”Hej då Farmen...”, skriver en arg tittare.
Annons
Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i FarmenBrand logo
Se deltagarnas otrevliga välkomnande mot nya deltagaren i Farmen

Niklas Johansson, 29, var en av storfavoriterna i Farmen 2022. Både de andra farmarna hade respekt för honom och hos tittarna har han definitivt varit en favorit.

Niklas har däremot inte haft det helt lätt i programmet. Redan i första avsnittet högg han sig med en yxa i smalbenet. Han fick då åka in akut till sjukhus för att kolla upp sin skada. Lyckligtvis fick han "OK" från läkarna och några timmar senare var han tillbaka på Farmen.

– Det var bara upp på båren, fick lite stygn och sedan var jag på benen igen. Jag var ju så peppad på att komma tillbaka. Det kändes ju som värdefulla timmar just då, när man precis lärde känna folket och så. Det var dålig tajming, har Niklas tidigare berättat för Hänt om olyckan.

Annons

Därför trodde många att Niklas skulle vinna Farmen

När Niklas kom tillbaka vände allt. Han vann en tävling som gjorde att han fick komma till Torpet, där man kan vinna amuletter. Han fick då sällskap av Josefine Ahlin, 24, men när de två kom tillbaka till Farmen kom nästa bakslag.

Josefine hade nämligen en historik av njursten och symptomen dök upp igen. Besvären ledde till att hon behövde lämna Farmen och det var något som tog riktigt hårt på Niklas. Faktum är att han inte kunde hålla tårarna borta.

FARMEN 2022
Niklas och Josefine kom varandra nära på Torpet.

Under Niklas tid i programmet har han gjort sig känd för att inte gilla paktande och läggmatcher. Detta är något som tittarna sett och i en undersökning på Hänts Facebook-sida visade det sig vara överlägset många som hade Niklas som storfavorit. Niklas fick 99 % av rösterna.

Annons

Tittarnas stora ilska efter Niklas förlust i Farmen: ”Tyvärr”

Men, nu är äventyret slut för Niklas del och han åkte ut efter en otroligt jämn kamp i tinget mot Keshia Barbour, 31. De möttes i kunskap och efter fem frågor stod det 1-1. Detta betydde utslagsfråga där de skulle gissa hur mycket en säck med hö vägde. Keshia var den som gissade bäst och Niklas blev tvungen att packa sin väska och åka hem.

Nu rasar tittarna över händelsen och många verkar nu bojkotta den här säsongen av Farmen.

”Tyvärr så blir det inget mera farmen för mig bara barnungar kvar. Nicklas var en värdig vinnare. Tack för denna gång”, skriver en person på Farmens Instagram.

”Helt fel person som åkte ut. Niklas kommer att saknas.. Tråkig tävling och att hon vann så enkelt..”, skriver en annan.

”Jaha då är farmen inget program att titta på längre”, skriver en annan.

”Hejdå farmen.. Det var kul så länge det varade. Att titta på ett kommunalt sommarkollo som bara gråter, bråkar, snackar skit, särbehandlar och latar sig intresserar mig absolut inte. Jonas, skaffa lite råg i ryggen och tävla som en man. Arre, lycka till utan Niklas.”, skriver en tredje.

”Så jäkla synd att Nicklas fick gå. Han var värd att vinna hela skiten, ärlig och empatisk. Keshia är en intrig makare och platsar inte på Farmen”, konstaterar en fjärde.

FOTO: TV4

Annons