ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför tror TV4-tittarna att Niklas Johansson vinner Farmen 2022

03 feb, 2022 
FARMEN 2022, NIKLAS JOHANSSON
Årets säsong av Farmen är otroligt omtyckt och TV4-tittarna är mer engagerade än någonsin! Dessutom verkar många tro sig ha listat ut vem som tar hem hela kalaset...
Annons
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen
Här bryter Niklas ihop när han nås av beskedet att Josefine tvingats lämna Farmen

Farmen 2022 är i full gång och hittills har mycket hunnit hända. Bland annat har två deltagare tvingats lämna på grund av medicinska skäl. Först var det David Persson, 34, på Torpet som tvingades åka hem för att han fick tillbaka symtom från sin historia av psykisk ohälsa.

Efter det har farmaren Josefin Ahlin, 24, tvingats lämna tävlingen efter att ha fått starka magsmärtor – något som berodde på att hon tidigare haft problem med njursten. Även deltagaren Kalle Zeman, 37, har lämnat tävlingen. I hans fall berodde det dock inte på något medicinskt, utan sanningen var att han saknade sina barn alldeles för mycket.

Farmen-Niklas tårar i tv efter att Josefin fick lämna

Den här veckan har det varit händelserikt på Farmen. Det började med att halva gruppen "insjuknade" i spanska sjukan och arbetskraften på gården blev halverad. Mitt i detta så blev Josefin tvungen att lämna och storbonden Niklas Johansson, 29, blev otroligt tagen av hennes försvinnande.

Annons

Niklas har nyligen berättat för Hänt om känslorna efter att Josefin tvingades lämna.

– För det första så trodde man väl innan Farmen att man inte skulle kunna känna så starkt för någon där inne. Men med tanke på att jag och Jossan fick så starkt band när vi var på Torpet så blev det ju skittufft alltså, säger Niklas till Hänt och fortsätter:

– Alltså precis när hon sa att hon skulle lämna så fick man en bild av att hon inte kommer komma tillbaka. Det kändes verkligen så, jag fick en jättedålig magkänsla av det. Då byggde jag väl upp någonting också, ett jobbigt avslut typ.

Därför tror tittarna att Niklas kommer att vinna Farmen 2022

Niklas har under sin tid på Farmen hittills visat prov på ett rättvist ledarskap, uthållighet, samt att inte ge upp – trots att han högg sig i smalbenet redan första dagen. Det har gjort honom till en riktig tittarfavorit, något han själv även märkt av.

Annons

– Jag såg faktiskt, det var någon sådan här fanpage på Facebook. Där gjorde de en omröstning om vem som skulle vinna, vem som var mest värdig och vem de tyckte om. Då blev utskåpning!, säger Niklas till Hänt.

Du vann med stora marginaler?

– Ja det var lite väl stora kanske, säger Niklas och skrattar.

Även på Hänts Facebooksida har vi ställt frågan och folket har talat. Ungefär 300 personer varit med och röstat och resultatet blev en solklar vinnare: Niklas.

Faktum är att Niklas landade på 256 röster, därefter kommer Levin med 9 röster och Prins med 3 röster.

FOTO: TV4, cmore

Annons