LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynning utsatt för dildoattack – otäcka händelsen i hemmet

15 feb, 2022 
Viktor Philipson och Carolina Gynning
Carolina Gynning berättar nu om en obehaglig händelse som inträffade i hemmet.
Hon och pojkvännen Viktor Philipson har nämligen fått dildos kastade i sin trädgård.
– Det är så jävla sjukt, säger Carolina.
Annons
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalenBrand logo
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

Poddkollegorna Carina Berg och Carolina Gynning är tillbaka med ett nytt avsnitt av deras omtyckta podcast Gynning & Berg – hittar sig själva.

Och det visar sig ha hänt något obehagligt och anmärkningsvärt i Carolina Gynning och pojkvännen Viktor Philipsons hem. Någon har nämligen kastat eller placerat ut sexleksaker, i form av dildos, i deras trädgård.

Parets chock – låg en dildo i trädgården: ”Vad gör den här?”

Carolina Gynning benämner sin kille Viktor Philipson som Nishti i podcasten. Hon förklarar att han upptäckte dildon i trädgården när han skulle dricka sitt morgonkaffe.

– Nishti står och tittar ut mot trädgården samtidigt som han tar sin morgonkaffe och upptäcker då att det ligger en stor frusen dildo mitt framför ögonen. Alltså helt sjukt! Jag har pratat om min dildo-buffé och så vidare här i podden, inga konstigheter tycker jag att varje kvinna äger en dildo, säger Carolina Gynning och fortsätter:

Annons

– Vad gör den här? Vad är det för människa som åkt förbi och slängt in den här frusna dildon?

– Det här är inte din dildo, du vet det med 100 procent säkerhet, säger Carina Berg då.

– Nej, nej 100 procent säkerhet. Där har jag jävla koll. Som mamma också har man en jävla koll på de grejerna. Man vill ju inte att de liksom ska glida upp hit eller dit med någon jävla leksak. Förstår du vad pinsamt! Så nej, jag vet exakt vad jag har för sådana.

Carolina Gynnings känslor över händelsen: ”Är så jävla sjukt”

Viktor tänkte först tanken att någon skulle kunna ha tappat sexleksaken.

– Och det är så jävla sjukt. Vet du att Nishti då börjar tänka att det kanske är någon som tappat dildon, någon som gått förbi. Som att tappa en vante. Så Nishti satte upp dildon lite fint på staketet, som om någon tappat den, säger Gynning och fortsätter:

Annons

– Så då stod den där och fladdrade i vinden. Men då går jag in genom huset igen, tittar ner, och vad ligger då på andra sidan, en till jättestor!

– Skojar du? Skojar du?, säger Carina Berg då chockartat.

– Då börjar jag ändå känna lite dåliga vibbar.

– Det är trist att någon strör dildos runt ditt hus, det är någon som går runt ditt hus, nära husväggen?, säger Carina Berg.

– Snälla gode gud vad är det som händer!, säger Carolina Gynning skrattandes.

Carolina Gynnings åtgärd – sätter upp kameror runt huset

Även om duon skojar i podcasten om vad som inträffat så ser de också allvarligt på händelsen. Carolina berättar att hon nu sätter upp kameror.

– Inget kul när du har barn, det är faktiskt inte okej du som kastar dildos på Gynning. Vad är det för jävla dåre?, säger Carina Berg.

– Nej men alltså jag menar... Det är lite obehagligt, där kan jag säga att de som håller på att kasta dildos, nu sätts det upp kameror i veckan här av mitt säkerhetsteam som Blondinbella skulle säga, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– Det är bra, och vi kastar också in en liten polisanmälan på det.

FOTO: TT

Annons