TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla och Christians nya kärleksbesked – allt om bröllopslyckan

15 feb, 2022 
AvPontus Varg
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Pernilla Wahlgren berättar nu om framtidsplanerna med kärleken Christian Bauer.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Philippes sexliv

Pernilla Wahlgren, 54, och försäljningschefen Christian Bauers, 55, kärlekssaga har vi kunnat följa sedan 2021. Och enligt artisten kom hennes prins inridande på en vit springare precis i rätt ögonblick.

– Vi har träffats i rätt tid i livet. Hade vi träffats tidigare hade han nog inte varit bra för mig och jag inte bra för honom. Nu är vi kompatibla, berättade Pernilla i podden Kristin Kaspersen Nyfiken på.

– Jag har dejtat yngre och det är absolut inget fel med det heller. Men det är väldigt skönt med någon som är i samma ålder, som har barn, vuxna barn. Han har till och med barnbarn och det är superhärligt.

Pernilla har som vanligt många järn i elden, förutom att hon producerar och turnerar med föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris, håller hon på att bygga sitt drömhus på en tomt hon fann under en promenad hemma på Lidingö.

Annons

Men än så länge huserar hon i den gröna villan som blivit rikskänd via Wahlgrens värld. Men hon är inte längre ensam hemma, Christian har mer eller mindre flyttat in.

– Jag har alltid tänkt att: ”Gud, jag skulle inte kunna ha en man hemma hos mig, jag kan inte bo med en man”. Och nu gör jag det ändå, för han är oftast hemma hos mig. Men vi har inte sagt att vi har flyttat ihop, säger Pernilla till Aftonbladet och avslöjar samtidigt ett nytt kärleksbesked.

– Jag ska ju flytta sen och bygga hus och jag tror säkert att, om det fortsätter att hålla mellan oss och är så bra som det är nu, så kommer han självklart att flytta med. Men det är ändå min resa. Det är mitt hus och min tomt som jag har hittat. Han får följa med på den resan och sedan får vi se vad som händer. Antingen flyttar han in och blir kvar, eller också...

Pernilla vill undvika att sätta etiketter på deras förhållande.

– Jag tycker att det är ganska skönt att bara leva i nuet och njuta av det som det är. Inte hålla på så himla mycket att man måste sätta en ring på fingret, säger hon och fortsätter:

Annons

– Man måste inte bestämma att nu är vi sambos, eller nu är vi särbos. Det får vara lite så här härligt.

Men Pernilla utesluter inte tanken om att återigen få uppleva bröllopslyckan och allt som kommer med den. På Aftonbladets fråga: ”har du en dröm om att gifta dig igen?” så avslöjar hon sin längtan.

– Åh, jag vet inte. Jo, men nånstans så ser jag... Jo, om jag skulle känna mig... jag känner mig jättetrygg med honom för vi är verkligen som ett gammalt... Det är ganska skönt när man träffar någon så här på ålderns höst.

– Får man inte säga så? Nej, hahaha, då är man jättegammal. Okej, när man träffas och är 50 plus då, säger hon och skrattar.

Pernilla om att folk diskuterar hennes sexliv

Pernilla stortrivs med livet och störs inte av nyfikenheten hos allmänheten. Inte ens när de vill diskutera hennes sexliv.

– Det är jättekonstigt, men jag får väl skylla mig själv, men så länge folk är glada och det är de ju. Folk har varit så orimligt glada för min skull. Alltså, jag har aldrig fått så här mycket kärlek i hela mitt liv av människor på gatan, säger hon.

Annons

– Jag tror att folk tycker att det är lite gulligt just att vi är 50 plus och har funnit varandra. Jag har inte hittat någon toyboy. Vi är genuint två glada 50-plussare som har hittat varandra. Man är väldigt cool, man har vuxna barn, det är inte massa spel.

Den som vill se mer av Pernilla, Christian och hennes familj kan spana in nya säsongen av Wahlgrens värld som har premiär torsdag 24 februari på Discovery+ och Kanal 5.

Foto: TT & Instagram

Annons