LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magnus Normans romans med Martina Hingis innan Jessica Wahlgren

30 nov, 2021 
Emil Karlsson Lagnelius
Magnus Norman, Jessica Wahlgren och Martina Hingis.
Magnus Norman gifter sig snart med Jessica Wahlgren.
Men vad vet vi om Normans tidigare kärleksliv?
I hans förflutna finns en romans med en världskändis – som skapat stor skandal.
Annons
Jessica Wahlgren visar upp kärlekslyckan med Magnus NormanBrand logo
Jessica Wahlgren visar upp kärlekslyckan med Magnus Norman

Jessica Wahlgren, 46, skilde sig 2012 från Linus Wahlgren, 45, med vilken hon har barnen Linn, 16, och Colin, 11.

Trots uppbrottet har de två fortsatt ha en bra relation, men allra bäst har nog relationen med före detta svägerskan Pernilla Wahlgren, 53, varit.

De två umgås ofta och Jessica syns frekvent vid Pernillas sida både i sociala medier och i Wahlgrens värld.

Jessica Wahlgren och Linus Wahlgren.
Jessica och Linus 2010.
Annons
Jessica Wahlgren och Magnus Norman.
Jessica och Magnus 2021.

Jessica Wahlgren har varit ganska förtegen om sitt kärleksliv, men i augusti 2020 bekräftade make up-artisten att hon funnit kärleken i Magnus Norman, 45, som i början av 2000-talet rankades som en av världens bästa tennisspelare.

Paret förlovade sig i mars och den 18 juni väntar bröllop.

– Det har gått snabbt, men för oss känns det inte snabbt, för oss känns det som världens mest naturliga grej. Det känns som att vi har varit tillsammans under en mycket längre tid än vad vi har. Även om det så klart har gått fort när man ser på det så, så känns det som världens mest naturliga grej att vi skulle flytta ihop, gifta oss... jag vill kalla henne för min fru, säger Norman till Aftonbladet.

Annons

Magnus separerade från Linda innan han träffade Jessica

Att träffa kärleken så snabbt var inget han hade trott eller hoppats på.

– Jag kom från ett väldigt långt förhållande på elva år, mamman till mina barn, och så gick inte det som vi hade önskat. Så jag hade absolut inte en tanke på att träffa någon ny. Men rätt vad det var så träffades vi. Sedan dag ett egentligen så har kemin fungerat till 110 procent. Vi har skitkul tillsammans, vi utvecklar varandra och det känns hur bra som helst.

Magnus Norman på tennisbanan 1997.
Annons
Magnus med ex-flickvännen Linda och barnen 2016.

Vad vet vi då om Magnus Normans tidigare kärleksliv? Bara några månader innan han träffade Jessica Wahlgren separerade han från sambon Linda Dagh, 47, som är mamma till tvillingarna Elin och Estelle, 10.

– Det är klart att det känns jobbigt, det gör det ju för alla som går igenom en separation. Det enda jag kan säga är att jag och Linda fortfarande är vänner och att vi försöker göra allt så bra som möjligt för våra barn. Det är vårt hundraprocentiga fokus. Det är det jag vill kommentera om det, sa Norman till Expressen i juli 2020.

Annons
Magnus Norman och Martina Hingis.
Magnus Norman och Martina Hingis hade en het romans under sommaren 2000.
Martina Hingis och Anna Kournikova.
Martina Hingis på tennisbanan när hon var som bäst. Till höger en festbild med tennispolaren Anna Kournikova från 2002.
Annons

Magnus Norman har dessutom ytterligare en omskriven kärleksaffär i bagaget. Under några månader 2000 var han och Martina Hingis, 41, ett av idrottsvärldens hetaste par.

Martina Hingis åkte fast för dopning

Hingis blev världsetta i tennis redan som 16-åring 1997, men hennes karriär fick ett abrupt slut när hon 2007 testades positivt för dopning.

– Jag är jättechockad. Hon känns inte alls som en person som håller på med något sånt där. Om det nu stämmer, vilket jag har svårt att tro, men om det stämmer så känns det oerhört tråkigt, måste jag säga. Och jag är helt överraskad. Men det var bra att jag fick reda på det i alla fall, sa Norman till Expressen när han fick frågan om sin ex-flickväns skandal.

Martina Hingis med ex-maken Thibault och med nya maken Harald.

Martina Hingis fortsatte att skapa negativa rubriker. 2010 gifte hon sig med franska proffsryttaren Thibault Hutin, 35 – men förhållandet varade bara i två år efter en otrohetsskandal.

Annons

– Ett år efter bröllopet skulle vi träffas i New York och jag ville överraska henne. Men på hotellrummet var det i stället jag som blev överraskad, eftersom Martina inte var ensam där, sa Hutin till schweiziska tidningen Blick.

Han gav Martina en ny chans – men ett år senare var hon enligt Hutin otrogen på nytt.

– Martina har en väldigt egen syn på moral. Hon har alltid varit sådan, och jag tror att hon alltid har varit otrogen mot sina pojkvänner. Hon är inte ensam om att vara sådan i tennisvärlden, som jag känner till ganska bra nu. Men jag trodde att hon var annorlunda – att hon verkligen älskade mig.

Martina Hingis är numera gift med jämnårige Harald Leemann. I februari 2019, bara några månader efter bröllopet, föddes dottern Lia.

Foto: TT

Annons