ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emma Zetterberg och Henrik bryter upp – se bilder inifrån lyxvillan

26 nov, 2021 
AvCharles Thulin
Henrik Zetterberg och Emma Zetterberg.
Kändisparet Emma & Henrik Zetterberg säljer drömhuset i Mölle.
Se exklusiva bilder inifrån lyxvillan.
Annons
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i RobinsonBrand logo
Svenska kändisarna du kanske glömt var med i Robinson

Den forna Robinson-vinnaren Emma Zetterberg (tidigare Andersson), 42, och före detta ishockeystjärnan Henrik ”Zäta” Zetterberg, 41, har varit gifta sedan 2010.

Paret har bott 15 år i Detroit under Zätas framgångsrika NHL-karriär, men somrarna har de ofta tillbringat på badorten Mölle i Skåne. Det var 2014 som de köpte lyxhuset för 10,5 miljoner – nu tar makarna Zetterberg flyttlasset och drar vidare.

– Ja, vi säljer vårt underbara sommarställe i Mölle. Vi köpte en stor gård utanför Ängelholm när vi flyttade hem från USA och känner att det är där vi vill vara, säger Emma Zetterberg till Aftonbladet.

Emma och Henrik gifte sig 2010 i Brunnby kyrka i Skåne.

Prislappen för sommarhuset ligger nu på hisnande 28 miljoner, vilket innebär ett riktigt miljonklipp för paret om villan säljs för det priset.

Annons

I Mölle driver paret Zetterberg bland annat ett uppskattat kafé, vilket Mästarnas mästare-gänget besökte under programmet. Även om paret bryter upp från huset har de fortsatt kopplingen till badorten.

– Mölle kommer alltid vara en speciell plats för oss då vi 2010 gifte oss där, men vi behåller vår fina baguetteria i hamnen, säger Emma.

Sålde huset i Detroit för nästan 50 miljoner

Sommarvillan är 326 kvadratmeter stor och beskrivs som ”magnifik med högt fritt läge, helt insynsskyddad tomt och storslagen havsutsikt”.

Makarna Zetterberg flyttade permanent hem från Detroit 2019, de sålde då sitt lyxhus i motorstaden med utgångspriset på cirka 47 miljoner kronor.

Huset ligger i Mölle och säljs av mäklarfirma Valvet.
Annons
Annons
Annons

Paret har sonen Love, 6. I samband med sonens födsel berättade Emma om hur hon plötsligt insåg hur mycket hon saknade Sverige och sin familj.

Annons

Vardagen gjorde sig påmind då Henriks träningssäsong drog igång och Emma blev lämnad ensam med Love i den stora villan i Detroit.

– Det var en verklighetskäftsmäll för mig. Vips så var Henrik borta sex dygn i sträck och jag kände mig jätteensam och rädd. Allt var så nytt och jag kände mig väldigt sårbar, berättade hon för Mama.

– De fyra första månaderna var jag faktiskt i ren chock. Jag kände att jag inte hade kontroll, det här lilla barnet behövde mig och jag var allt för honom och jag kände mig plötslig så svag.

Nu är paret rotat i Sverige och Emma har tidigare hyllat Henrik som alltid ställt upp så fort han haft möjlighet.

– Han var ett stöd genom att bara vara den han är. Han är en så balanserad och trygg person.

Foto: Stefan Söderström/TT & Fredrik Ahlbäck/Valvet Mäklarfirma.

Annons