Pernilla Wahlgren om att tjäna mer än Christian Bauer

PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER

Pernilla Wahlgren har alltid jobbat hårt och därmed tjänat bra med pengar. Nu berättar hon om sin ekonomi och hur det är för henne att tjäna mer pengar än sin pojkvän.
Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”
0:26

Efter reklamen: Edward af Silléns pik till Pernilla Wahlgren: ”Inte alltid i tid”

(0:26)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, har varit ett par i snart ett år. Faktum är att förra helgen var det prick ett år sedan de var på sin första dejt tillsammans. Detta var givetvis något som skulle firas med dunder och brak.

Paret begav sig då till Hotell Diplomat i Stockholm – exakt samma ställe där de tog sin första dejt för ett år sedan. Skillnaden den här gången var bara att de även tog ett rum och tillbringade natten på hotellet.

Men när Pernilla vaknade upp efter att ha däckat kvällen innan så hände det som inte fick hända – hon fick ett anfall av kristallsjukan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernillas bakslag med hälsan: ”Kan inte stå eller sitta upp”

Kristallsjukan är något som Pernilla lidit av i flera år och som kommer och går. Den här veckan har hon känt av det så gott som varje dag. Enligt Vårdguiden 1177 är kristallsjukan en vanlig form av yrsel som orsakas av att små kalkkristaller i innerörat har lossnat.

Kristallsjukan är tillbaka... Har legat så här sedan i morse...! Kan inte stå eller sitta upp för då snurrar hela rummet. Spyr men har inget att spy mer eftersom jag inte kan äta... Längsta anfallet hittills...!”, förklarade Pernilla på sin Instagram-story i veckan.

Men nu är Pernilla tillbaka på banan och verkar må toppen igen, det innebär även att det var dags att sätta sig vid mikrofonen och podda med vännen Sofia Wistam, 55.

Pernillas ord om ekonomin med kärleken Christian

I podden pratar Pernilla och Sofia om allt mellan himmel och jord och i det senaste avsnittet kom väninnorna in på fejkade orgasmer och att det kan röra sig om ekonomin.

– Det här är speciellt när män är tillsammans med kvinnor som tjänar mer, jag tar bara Christian och Pernilla som namn, nu säger jag inte att det gäller er. Men om det är obalans kanske någon tjänar väldigt mycket mer än den andra. Då känner kvinnan av det här, att mannen försöker kompensera i sovrummet, spekulerar forskarna om, säger Sofia i podden.

Pernilla förklarar då hur det ligger till för henne.

– Jag har ju faktiskt alltid varit den som har tjänat mest pengar i alla mina förhållanden, säger Pernilla och fortsätter:

– Men självklart så vet man om att det är så. Och jag förstår ju att om jag lever med någon som inte tjänar lika mycket pengar som jag så kan ju inte jag begära att han ska bjuda mig på restaurang varenda gång för det är manligt att göra så. Lika förlegat som det är så är det lika förlegat att tänka "gud va konstigt att en tjej tjänar mer pengar än killen", för det handlar ju inte om det. Det handlar ju om vad man har för yrke och vad man har för förutsättningar och hej å hå.

FOTO: Karin Törnblom/TT, DISCOVERY+

FRÅN FÖRSTASIDAN