LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nour El Refais hårda känga mot TV4:s Secret song: ”Fruktansvärt”

13 feb, 2022 
NOUR EL REFAI
TV4:s program Secret song får nu en rejäl känga från podd-profilen Nour El Refai.
– Så oerhört konstigt program, säger hon.
Annons
Nour El Refai's reaktion efter kärleksförklaringen från Schyffert: "Mållös"Brand logo
Nour El Refai's reaktion efter kärleksförklaringen från Schyffert: "Mållös"

Nour El Refai, 34, är en mycket folkkär person i Sverige och förutom att vara en uppskattad komiker så är hon också programledare och skådespelare. Bland annat har vi fått se henne spela rollen som Sima i Bonusfamiljen.

Sedan flera år tillbaka är Nour ihop med komikern, manusförfattaren och programledaren Henrik Schyffert, 54 och tillsammans har de sonen Sami, 2.

Henrik har även två barn sedan tidigare, Janne och Ove. Men när det kommer till privatlivet är Nour väldigt mån om vad hon delar med sig av och inte. Bland annat täcker hon alltid sonens ansikte när det kommer till bilder på sociala medier.

Därför tycker Nour El Refai inte om Secret song

Att Nour är väldigt privat av sig är med andra ord ingen hemlighet och därför är det kanske inte helt otippat att hon nu riktar stark kritik mot TV4:s nya program Secret song, som Maria Forsblom, 35, har fått äran att vara programledare för.

Annons

Nour och Henrik driver podden Nours poddelipodd och Henrik och i det senaste avsnittet riktar nu Nour stark kritik mot Secret song.

Programmet har även fått en del kritik av TV4-tittarna som inte riktigt förstår vad som är det roliga med att se kändisar gråta. Dessutom tycker tittarna att hela programidén inte är så spännande. Programidén går ut på att överraska kändisar med en låt som de älskar, med personer på scen som står dem nära.

Men för Nour verkar det inte vara något höjdar-program, hon tycker nämligen att det blir alldeles för privat.

– Jag blir så fruktansvärt generad när jag tittar på detta för det är så privat! Man fattar ju också att om det blir en säsong 2 så kommer de nog inte få så många som tackar ja, säger hon i podden och fortsätter:

– Det är ett så oerhört konstigt program för då sitter till exempel Per Andersson där, som ju typ skämtar om allting. Och så vet han inte vad som ska hända, och Björn Skifs börjar sjunga en gammal Povel Ramel-låt som han älskar, han blir väldigt drabbad. In kommer liksom folk från Grotesco som också börjar sjunga.

Annons

Nour El Refais hårda känga mot Secret Song Sverige

Nour berättar vidare om hur jobbigt hon tycker det verkar vara att medverka i programmet.

– Att man ska filma deras känslor på det sättet, säger Nour och börjar då föreställa sig hur hon skulle reagera om hon skulle vara med i programmet:

– Jag hade skitit på mig, jag hade blivit jätteberörd, jag hade gråtit, jag hade liksom sagt att det här är bland det mäktigaste jag hade varit med om givetvis. Det jag tycker är att det är taskigt, för jag vill inte att du ska göra så mot mig. Jag vill inte visa upp det här i tv, det är högst privat!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons