Idol 2023 marknadsföring banner

Så är verkliga relationen mellan Carolina Gynning och Bathina Philipson

16 feb, 2022 
Carolina Gynning, Viktor Philipson, Bathina Philipson
Carolina Gynning och miljonärssonen Viktor Philipson har kilat stadigt i flera år.
Men nu avslöjar en händelse hur relationen mellan Gynning och den jämnårige svärmodern Bathina Philipson egentligen ser ut.
Annons
Allt du behöver veta om Carolina Gynning
Allt du behöver veta om Carolina Gynning

Carolina Gynning, 43, och Viktor Philipson, 35, har varit ett par i ungefär tre års tid. Relationen har kantats av ett plötsligt uppbrott men som tur var hittade paret snabbt tillbaka till varandra. Sommaren 2021 föddes Carolina och Viktors första gemensamma barn – dottern Vilda.

Viktor Philipsons ord om ålderskillnaden

Carolina har döttrarna Alicia, 9, och Adele, 7, från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker och när hon och Viktor träffades visste de snabbt att de ville skaffa gemensamma barn. Vägen dit kom dock inte att bli lika lätt som paret väntade sig. Carolina har tidigare berättat att hon drabbades av missfall innan Vilda blev till. Att graviditeten inte skedde så pass snabbt som Carolina hade hoppats på gjorde henne orolig.

Annons

– Det är en jobbig grej att behöva hetsa fram ett barn, vilket aldrig går såklart. För jag menar om du är då 40 plus och ska hetsa fram en unge, lycka till, har Carolina tidigare sagt i podcasten Gynning och Berg hittar sig själva.

Ålderskillnaden mellan Carolina och Viktor ligger på åtta år. Detta är ett ämne som då och då kommer på tal. Även Viktor har själv kommenterat sitt intresse för äldre kvinnor.

– Jag har aldrig gillar småbrudar. Den yngsta tjejen som jag träffat var kanske fyra eller fem år yngre än vad jag är. Jag har alltid dragits till äldre tjejer. Det finns mer substans, någonting att hålla i när det blåser. Det finns mer grejer att prata om. Äldre tjejer är vettigare bara. Självsäkerhet och så där, sa Viktor då.

Händelsen avslöjar verkliga relationen mellan Carolina och Bathina

Viktor är den äldsta sonen av kungavännen Aje Philipsons, 78, nio barn. Aje är sedan 2004 gift med Bathina Philipson, 43, vilket gör Bathina till Viktors bonusmamma.

Annons

I en ny video på Youtube visar nu Carolina upp sin relation till svärmodern. Det är nämligen en viss händelse som avslöjar hur stämningen mellan de två jämngamla kvinnorna i Viktors liv ser ut.

– Då var vi inne i stan och du ska gå på finlunch med societets-gänget, säger Viktor.

– Jag ska på lunch med Bathina, Lussan och så vidare, tillägger Carolina.

Vidare visar det sig att Carolina ska träffa Bathina och de andra kvinnorna utan Viktor. Så det verkar alltså som att stämningen är väldigt god då Carolina och Bathina nu umgås även utanför familjetillställningar.

– Det var trevligt, väldigt trevligt, säger Carolina efter lunchen.

FOTO: TV4/Eero Hannukainen/TT

Annons