Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Viktor Philipsons ord om åldersskillnaden med Carolina Gynning

16 aug, 2019 
Viktor Philipson om framtiden med Carolina Gynning.
Carolina Gynning har vid flera tillfällen i år pratat öppet om sin kärlek till pojkvännen Viktor Philipson. Nu öppnar även Viktor upp sig om sina känslor – och bryter tystanden om åldersskillnaden.
Annons
Carolina Gynning på kärleksresa till IbizaBrand logo
Carolina Gynning på kärleksresa till Ibiza

I våras avslöjade tv-profilen Carolina Gynning, 40, att hon träffat kärleken på nytt i Viktor Philipson, 33. Paret gick på sin första dejt i mars och har varit oskiljaktiga sedan dess.

Efter att Carolinas podcast-kollega Carina Berg, 41, berättade att hon och maken Erik Berg, 29, väntar sitt första gemensamma barn började Carolina Gynning öppna upp sig om sina tankar kring att bilda familj med sin pojkvän. Tv-profilen har sedan en tidigare relation döttrarna Alicia och Adele.

– Jag har ju två fantastiska barn sen innan men jag känner väl igen då att jag skulle vilja ha ett till barn och det känner jag att nu är det lite panik, sa Carolina i podden Gynning och Berg – hittar sig själva.

Carolina Gynning berättade då att hon egentligen hade velat vänta med att försöka bli gravid eftersom relationen med Viktor Philipson är så pass ny, men då hon passerat 40 känner både Carolina och Viktor att det är hög tid att börja försöka redan nu.

Annons

– Vi kan inte unna oss att vänta en jävla sekund när man är så här lastgammal. Och det är en jävla stress tycker jag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Viktor Philipsons ärliga ord om åldersskillnaden

Det skiljer åtta år mellan Carolina Gynning och hennes 33-årige pojkvän Viktor Philipson. Paret har inte pratat om åldersskillnaden tidigare men i veckans avsnitt av podcasten Bathina , som drivs av Viktors pappas hustru Bathina Philipson, 40, väljer Viktor att kommentera just detta.

– Jag har aldrig gillar småbrudar. Den yngsta tjejen som jag träffat var kanske fyra eller fem år yngre än vad jag är. Jag har alltid dragits till äldre tjejer, säger Viktor Philipson och fortsätter sedan:

– Det finns mer substans, någonting att hålla i när det blåser. Det finns mer grejer att prata om. Äldre tjejer är vettigare bara. Självsäkerhet och så där.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons