ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazami om infekterade konflikten med Anna Anka

09 feb, 2022 
Anna Anka i vit stickad tröja. Maria Montazami i mörkfärgad topp.
Anna Anka och Maria Montazami var båda med i premiärsäsongen av tv-programmet Svenska Hollywoodfruar.
Men de två profilerna drog inte jämnt hela tiden.
– I Hollywoodfruar tyckte jag hon var taskig, berättar Maria för Hänt.
Annons
Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”Brand logo
Dr Mikael om livsfarliga händelsen under inspelningen av ”The Island Sverige”

År 2009 sändes den första säsongen av TV3:s populära realityserie Svenska Hollywoodfruar. Totalt 13 säsonger spelades in innan programmet lades ner år 2019.

I premiärsäsongen fick vi lära känna tre svenska kvinnor som lever lyxliv i Hollywood; Maria Montazami, 56, Agnes-Nicole Winter, 65, och Anna Anka, 50.

Anna lämnade showen efter första säsongen men hann göra ett ordentligt intryck hos svenska folket. Detta tack vare hennes kontroversiella åsikter och gnisslande dynamik med de övriga fruarna.

Maria Montazami aktuell i tv-programmet The Island – jämför med Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazami har vi däremot fått se mer av i tv-rutan sedan den första säsongen av Svenska Hollywoodfruar. Hon är nämligen den enda av samtliga Hollywoodfruar som medverkat i alla 13 säsonger.

Annons

– Det mest utmanande var att försöka passa in sådär i början. Du vet ”kommer de tycka om mig eller bara tycka att jag är en Hollywoodfru?”. Jag kände att jag ville göra mig av med den stämpeln. Jag vill vara Maria, sade Maria om sin medverkan till Hänt i en intervju.

Nyligen gästade Maria programledaren Fredrik Ralstrand, 39, i podcasten TV-Fabriken för att prata om den uppkommande premiären av The Island. Under intervjun landade de i en diskussion där Maria belyste skillnaderna mellan programmen.

Anna Ankas personlighet, som inte matchade med Marias, identifierades som en bidragande faktor till att Maria föredrar The Island framför Svenska Hollywoodfruar. Hon säger bland annat att hon mådde dåligt under första säsongen av Svenska Hollywoodfruar och att hon genast mådde bättre när Anna försvann ur bilden.

Maria Montazami är en av åtta tappra profiler som ställs inför utmaningen att överleva på en öde ö i nya tv-programmet The Island.
Maria Montazami är en av åtta tappra profiler som ställs inför utmaningen att överleva på en öde ö i nya tv-programmet The Island.

Maria Montazami om infekterade konflikten med Anna Anka: ”Hoppas hon är lycklig”

När vi pratar med Maria i samband med pressträffen för The Island den 8 februari är vi nyfikna på att veta om Anna Anka har bemött hennes ord i podcasten TV-Fabriken.

Annons

– Jag tycker hon är en elak människa. Hon kommer nog aldrig kontakta mig. Vi tycker inte om varandra. Och jag är nog inte den enda som inte tycker om henne för hon är en jätteäcklig, nervös hagga som skrattar otroligt elakt, säger Maria till Hänt.

Hon är dock snabb på att nyansera bilden av Anna Anka, då hon menar på att det finns en förklaring till beteendet.

– Hon är säkert jätteensam och olycklig på insidan, så man kan inte vara för elak mot henne. Jag tror hon håller sig för sig själv. Jag hoppas hon är lycklig och får leva sitt liv, säger Maria och fortsätter.

– I Hollywoodfruar tyckte jag hon var taskig, men jag tror att hon är väldigt ensam och ledsen. Det har jag sagt från dag ett. Det lyser igenom.

Hänt har sökt Anna Anka för en kommentar.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Naina Helén Jåma / TT

Annons