Pernilla Wahlgrens ord om nytillskottet i familjen chockar följarna

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Pernilla Wahlgren har varit ihop med sin Christian Bauer i snart ett år.
Men vad följarna inte riktigt har hängt med på är att hon i och med den nya relationen har fått tillökning i familjen.
På Instagram berättar tv-profilen om den stora lyckan!
0:55

Efter reklamen: Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”

(0:55)

Slå på ljud

I april 2021 gästade Bianca Ingrosso, 27, podcasten Ursäkta, som drivs av Johanna Nordström, 26, och Edvin Törnblom, 25. I avsnittet berättade Bianca öppenhjärtligt om sin relation med pojkvännen Phillipe Cohen, 27, men hon kom även med ett avslöjande gällande en annan persons kärleksliv.

Det var nämligen i den här podden som svenska folket fick reda på att Biancas mamma, Pernilla Wahlgren, 53, träffat någon ny. Innan dess hade Pernilla varit singel i många år och fansen blev därför såklart väldigt nyfikna på vem denna man är.

– Jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer, sa Bianca Ingrosso då.

Linda Hammar om tuffa tiden under pandemin: ”Ledsen mycket”

Pernilla Wahlgren om relationen till Christian Bauers barnbarn

Och det dröjde inte lång tid förrän Pernilla själv valde att gå ut med den glädjande nyheten. I maj 2021 bekräftade Pernilla Wahlgren att det är modellen och marknadschefen Christian Bauer, 56, som tagit henne med storm.

Sedan dess har vi fått se en hel del av Christian, både i sociala medier men också i familjens realityserie Wahlgrens värld. Det råder ingen tvekan om att pojkvännen har gått hem hos Pernillas barn.

– Mammas nya kille var med på middagen, det är tredje gången vi ses nu. Känns assjukt men ändå naturligt, sa dottern Bianca om Christian Bauer i somras.

Följarna i chock efter Pernilla Wahlgrens ord om familjen

Men det är inte bara Pernilla som har barn sedan tidigare relationer. Christian är nämligen pappa till två döttrar, och har dessutom två barnbarn. Tv-profilen har tidigare pratat öppet om relationen till pojkvännens familj.

– Det är ju så mysigt. Okej, vi är inte så nära än. Men jag tycker att det är mysigt att de är här, sa Pernilla i sin podcast efter att Christians barn och barnbarn varit på besök.

Gynnings ilska mot Nyhetsmorgon efter inslaget: ”Fruktansvärt”

Pernilla Wahlgrens följare verkar dock inte riktigt ha hängt med på att familjen har utökats en hel del sedan hon träffade kärleken på nytt.

I ett inlägg på Instagram berättar Pernilla att de alla har varit på en middag ihop igen – och i kommentarfältet blir många fans chockade över att Piccadilly circus-stjärnan är bonusmormor.

”Söndagsmiddag med barn & barnbarn på vår Libanesiska favoritrestaurang”, skriver Pernilla i inlägget.

”Fina ni. Men barnbarn?”, hälsar en förvånad följare.

”Barnbarn??”, skriver en annan undrande.

FOTO: Discovery+, Instagram

SENASTE NYTT!