LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carolina Gynnings ilska mot Nyhetsmorgon – kritiken efter inslaget

08 feb, 2022 
Carolina Gynning
Konstnären och tv-profilen Carolina Gynning är inte nöjd med Nyhetsmorgon.
Detta konstaterar hon i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.
– Jag blir också irriterad på Nyhetsmorgon, säger konstnären.
Annons
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalenBrand logo
TV: Gynning och Benjamins okända relation – avslöjar hemliga samtalen

Tv-profilen Carina Berg och konstnären Carolina Gynning lärde känna varandra när de ledde TV4:s Förkväll ihop 2006. Två år senare ledde de även programmet Stjärnor på is ihop, ett program som liknade Let's dance, fast på is.

Carina Berg har numera egna program tillsammans med maken Erik Berg, nyligen visades bland annat parets serie Bergs superlag. Carolina är idag en framgångsrik konstnär och influencer.

Tillsammans driver duon idag en framgångsrik podcast med titeln Gynning & Berg – hittar sig själva. Och i det senaste avsnittet verkar de inte helt nöjda, i alla fall inte Carolina när det kommer till Nyhetsmorgon.

Carina Berg och Carolina Gynnings ”mammakris”

I avsnittet diskuterar duon att de har en ”mammakris”, dels på grund av att de båda känt sig mer vimsiga och yra på senaste tiden.

Annons

– Jag har känt mig sjukt yr senaste dagarna, säger Carolina Gynning.

– Jag har alltid varit yr och har lågt blodtryck, säger Carina Berg.

– Det kan ju vara så att både du och jag kan vara i en mammakris?

Carina Berg kommer sedan in på nyheterna och att det på senaste tiden bara varit tråkigheter.

– Jag satt och tittade på nyheterna, så var det död, förstörelse, pandemi och jordens undergång. Sedan är ryssen påväg, eller redan här. Och sedan var det såhär ”nu sporten”, så var det rapporter om bandy, och då kände jag hur jag höll på att gå sönder, säger Carina Berg.

Carina Berg och Carolina Gynning
Carina Berg och Carolina Gynning år 2009.

Carolina Gynnings ilska mot Nyhetsmorgon: ”Vem fan bryr sig?”

Carolina Gynning kommer sedan in på TV4:s Nyhetsmorgon och uttrycker sitt missnöje över hur de pendlar snabbt mellan tunga och mer lättsamma ämnen.

Annons

– Men jag blir också irriterad på Nyhetsmorgon, liksom när de kör något så fruktansvärt ämne. För det här med att ryssen invaderar oss, jag tycker inte det är något litet lättvindigt, säger Carolina Gynning och fortsätter:

– De klipper till triss eller bandy, vem fan bryr sig om Roger Hansson får 10 000 kronor i månaden i fem år om ryssen invaderar, förstår du vad jag menar?

Carolina Gynning diskuterar sedan nyheterna om att ”ryssen kommer”.

– Häromdagen är det nu kör vi runt med stridsvagnar på Gotland, man bara ”jaha?”. Och så ser man en sjukt bestämd man som sitter med gröna streck i ansiktet och en AK4 eller vad fan det heter. Åker runt där i en stridsvagn, jättearg, så säger de så och här åker det stridsvagnar på Gotland men nu klipper vi till bandy.

– Så klipper vi till bandy, instämmer Carina Berg.

FOTO: TV4

Annons