Sofia Ståhls offentliga stöd till Tareq Taylor efter kärlekslyckan

Tareq Taylor i grön skjorta. Sofia Ståhl i gul stickad tröja.

Sofia Ståhl pekades ut som programledarkollegan Tareq Taylors flickvän i december 2021.
Nya bilderna visar hur hon stöttar tv-kocken efter kärleksryktena.
Läs allt här!
0:53

Efter reklamen: Fem saker du vill veta om Tareq Taylor

(0:53)

Sofia ”PT-Fia” Ståhl, 33, är programledare, författare, personlig tränare, bloggare och hälsoinspiratör. Men på den senaste tiden är det Sofias privatliv, eller kanske snarare kärleksliv, som engagerar mest när man pratar om profilen.

Det var i december förra året som träningsprofilen pekades ut som tv- och matprofilen Tareq Taylors, 52, flickvän. Båda har valt att avböja kommentarer och ingen av dem har således bekräftat eller dementerat relationen.

Någon som däremot har uttalat sig om Tareq Taylors kärleksliv är Stjärnorna på slottet-profilen Carola Häggkvist, 55, som bekräftar att Tareq minsann är en upptagen man.

Dag till sjukhus – första orden om okända diagnosen

Sofia Ståhl i intervju – får fråga om ryktena med Tareq Taylor

I september 2021 blev nyheten om Tareq Taylors skilsmässa från ex-frun Kristina Taylor, 51, känd. Tareq och Kristina har inte uttalat sig om anledningen bakom skilsmässan.

– Det här får du överhuvudtaget inte fråga om, sade Tareq till Hänt då när vi efterfrågade en kommentar.

Kort därefter blossade kärleksryktena mellan hälsoprofilen Sofia och matinspiratören Tareq upp.

Nyligen gästade PT-Fia radioprogrammet P4 Extra. Under intervjun frågade programledaren Titti Schultz, 49, om relationen med Tareq Taylor. Sofia är försiktig med svaren och bekräftar ingenting, men hon blir glad av frågan.

– Jag är så glad att du blir lite fnissig här. Du vill inte prata så mycket om det här, men jag råkar veta vem du har träffat! Och han är ju alldeles underbar, så jag är glad för din skull, sade Titti till Sofia i programmet.

Exklusivt
Gunilla Perssons stora oro för Erika Persson, 19, – nya kravet

PT-Fias stöd till Tareq Taylor efter kärlekslyckan – bilderna visar

Nu visar dock Sofia ”PT-Fia” Ståhl upp ett stöd till Tareq Taylor som, med dagens mått mätt, kan kallas för flickvänsmässigt backande.

De nya bilderna som påvisar profilens stöd till tv-kocken finns på plattformen Instagram, närmare bestämt Tareqs egen Instagram-profil.

PT-Fia har nämligen gillat samtliga Tareqs inlägg senaste veckorna. Ett tecken på kärlek eller ett stöd av annan karaktär? Ja, det vet vi förstås inte. Men vi kan ju konstatera att vi inte är ensamma om att spekulera... Vi har ju faktiskt sällskap av både Titti och Carola!

Alexander Abdallah om relationen till Lovisa Worge – Se klippet här

LÄS OCKSÅ: Renée Nyberg bryter tystnaden om David Hellenius – nya avslöjandet

LÄS OCKSÅ: Farmen-Arlinds tuffa familjebeslut – visar upp lyckan med frun Blerta

FOTO: TV4, Lotte Fernvall/Aftonbladet

SENASTE NYTT!