Farmen-Dag Tolstoy till sjukhus – första orden om okända diagnosen

Dag Tolstoy på sjukhus efter operation.

Den hyllade komikern Dag Tolstoy ligger på sjukhus och återhämtar sig efter en operation.
Nu bryter han tystnaden om den okända diagnosen, som han höll hemlig i ett års tid.
Läs första orden här!
1:37

Efter reklamen: Wincents ilska mot Dag Tolstoy – redan andra dagen

(1:37)

Det populära tv-programmet Farmen 2022 är i full gång, men just nu ska vi faktiskt blicka tillbaka på förra årets säsong och en av deltagarna, nämligen komikern Dag Tolstoy, 29.

Dag spelade ett hårt spel inne på Farmen 2021, men fick lämna efter att han förlorade mot andrekämpen Daniel Tholén, 43. Daniel ansågs vara den starkaste spelaren och var också den som vann hela tävlingen.

– Jag visste att mina chanser inte var stora, men det var enda sättet jag kunde göra. Det blev en värdig sorti att åka ut mot den bäste, sade Dag till Hänt då.

Renée bryter långa tystnaden om maken David

Farmen-profilen Dag Tolstoy gjorde succé säsongen 2021 – så lever han idag

Men det går ingen nöd på Dag. Sanningen är att det faktiskt går ganska bra för 29-åringen.

Redan innan medverkan i relaityprogrammet Farmen var Dag ett namn att räkna med. Han har en stark följarskara på Instagram (ja, faktiskt hela 145 tusen följare) och kan titulera sig influencer, komiker och artist.

Privatlivet är också på topp för unge herr Tolstoy, som sedan augusti 2021 också titulerar sig som husse till en jaktlabrador vid namn Vilma. Valpen Vilma har hunnit få hela 1,9 tusen följare på plattformen Instagram.

När musikgalan Rockbjörnen gick av stapeln 2021 passade han dessutom på att visa upp det senaste på romansfronten; kommunikationsspecialisten Alexandra Teorell, 27. Huruvida de dejtar idag vet vi inte.

Dag Tolstoy med dejten Alexandra Teorell på Rockbjörnens röda matta år 2021.

Dag Tolstoy med dejten Alexandra Teorell på Rockbjörnens röda matta år 2021.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Carolas ord om svåra hälsokampen under inspelningen av "Stjärnorna på slottet"

Farmen-Dag Tolstoy berättar om operationen – och den okända diagnosen

Men trots Dags stora lycka och framgång i såväl karriär som privatliv, har senaste tiden varit tuff.

Nu bryter han tystnaden och berättar för följarna på Instagram om den okända diagnosen och operationen som följde. Här är de första orden från komikern:

Operationen gick bra! För ett år sen fick jag en fruktansvärd huvudvärk och åkte in till akuten. I röntgen fann läkarna en cysta (bild 2) i huvudet. Cystan var så pass stor att jag blev rekommenderad operation. I fredags rullades jag in i operationssalen och fick min cysta punkterad”, skriver han intill den nya bilden där han berättar om sitt hälsotillstånd.

Han passar också på att hylla sjukhuspersonalen som tog han om honom och visar samtidigt upp röntgenplåtar på huvudet innan och efter operationen.

Nu efter 3 dygns återhämtning har jag äntligen fått komma hem med strikta order om att chilla och inte gå runt och slåss på ett tag. Fantastisk personal tog hand om mig hela vägen. På bild 3 ser man var dom gick in i skallbenet samt stygnen i hjässan. Lite läskigt men i övrigt ett ganska läckert kranium tycker jag”, avslutar han.

Vi är glada att höra att ingreppet var framgångsrikt. Vi hoppas givetvis att Dag återhämtar sig ordentligt nu och slipper fruktansvärd huvudvärk i framtiden!

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys sjukdomskamp – därför försvann hon från Efter fem

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritikstorm – efter Oscar Zias stora tabbe i direktsändning

FOTO: Instagram, Magnus Sandberg/Aftonbladet

SENASTE NYTT!