Dag Tolstoys ord om att han fick lämna Farmen 2021: ”Lika bra”

Dag Tolstoy fick lämna Farmen, utan att ens komma till Torpet först.
Nu berättar han för Hänt om hur det kändes att åka ut.
– Det var lika bra, säger han.

TV4:s stora succéprogram Farmen är äntligen tillbaka. Med tretton säsonger bakom sig är de nu igång med ännu en säsong, och i år är det ingen annan än den populära programledaren Anna Brolin som leder de tävlande i programmet.

I år är det en stor mix av deltagare, bland annat finns det en bagare, en flygvärdinna och en nagelteknolog med bland deltagarna.

Det har redan hänt mycket i årets säsong av Farmen. Bland annat har några deltagare hunnit flytta in på Torpet. De deltagarna som befunnit sig på Torpet den här veckan är barpianisten Philip Albinsson, 26, och den före detta fotbollsspelaren Robin Kacaniklic, 32.

LÄS MER: Farmen-Dags första ord om kärleksryktet med svenska kändisen

Men de har inte varit där helt själva, de fick nämligen sällskap av två välkända ansikten i form av Helena Hedqvist, 26, och Syliane Duval, 35. Olyckligtvis har Syliane redan behövt lämna Torpet på grund av en oerhörd huvudvärk. Detta ledde till att de var underbemannade, och det blev farmaren Lili Pham, 33, som fick flytta in istället.

Veckan med Selle som storbonde

Den här veckan har Selmir "Selle" Hocanin, 31, varit storbonde på gården. Han har tidigare berättat för Hänt om hur han såg på den ansvarsfulla uppgiften.

– Det var ju en jävla uppgift kan jag säga. Jag var total-chockad, för jag är ju en av de topp tre som är minst van med gård, berättade Selle då för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I torsdagens avsnitt utsåg han yogainstruktören Dag Tolstoy, 27, till förste-kämpe.

Som förste-kämpe måste man välja en andre-kämpe, och Dag valde då Daniel Tholén, 42, då han ville ha en värdig motståndare. I söndagens veckofinal möttes Dag och Daniel i en hård kamp som handlade om att slå ner spikar snabbast – det blev Daniel som kammade hem den tävlingen.

Dag Tolstoy lämnar efter förlusten mot Daniel Tholén

Detta resulterar nu i att Dag får lämna Farmen, utan att ens komma till Torpet först. Nu berättar han för Hänt vad han tyckte om det.

– Det var lika bra att jag inte kom till Torpet. Jag hade inte trivts där, säger han.

När Dag presenterade sin andre-kämpe beskrev han personen som den han trodde skulle vinna hela Farmen. Han valde alltså att gå på tuffast tänkbara motstånd, nu tror Dag att det beslutet kan ha varit en kombination av att han ville mäta sig med den bäste och att han var trött på farmen-livet.

– Det var en kombination. Jag kände att ska jag orka vara kvar här måste jag spela hårt. Jag visste att mina chanser inte var stora, men det var enda sättet jag kunde göra. Det blev en värdig sorti att åka ut mot den bäste, säger Dag Tolstoy till Hänt.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans bröllopsplan med fästmön Julia Sundquist

LÄS OCKSÅ: Därför höll Renée Nyberg relationen med David Hellenius hemlig